Ce planuri are Google pentru cei care se joacă pe telefon în 2022?

24 ianuarie 2022

Pia╚Ťa jocurilor video pe telefoanele mobile a c├ó╚Ötigat un enorm capital ├«n ultimii ani. La baza acestei cre╚Öteri au stat telefoanele mobile ce au un hardware mult mai bun, dar ╚Öi cererea utilizatorilor. A╚Öadar, Google s-a g├óndit s─â contribuie ╚Öi mai mult la aceast─â cre╚Ötere, aduc├ónd jocurile de pe Play Store pe Windows.

telefon lg jpeg

Lansarea va avea loc în acest an

Ce-i drept, e foarte convenabil s─â folose╚Öti telefonul mobil ca surs─â de entertainment, iar jocurile video de pe telefon au reu╚Öit s─â cuprind─â fiecare segment de v├órst─â existent. De la bunici, la copii, toat─â lumea se joac─â pe telefon. 

Chiar ╚Öi a╚Öa, ce noutate poate aduce Google prin aceast─â portare pe Windows? Jocurile video pe telefon au reu╚Öit s─â c├ó╚Ötige aten╚Ťia tuturor prin portabilitatea ce a venit prin intermediul telefoanelor, iar o portare pe Windows ar putea ├«ngreuna acest proces. Totu╚Öi, multe jocuri video ce sunt disponibile pe telefon sunt, ├«n acela╚Öi timp, disponibile ╚Öi pe Windows sau PlayStation, juc─âtorii de pe fiecare platform─â put├ónd s─â se ├«nt├ólneasc─â ╚Öi s─â se joace ├«mpreun─â.

ÔÇ×Sincronizeaz─â-╚Ťi progresul ╚Öi biblioteca de jocuri pe toate dispozitivele cu o singur─â conectare la contul Google. ├Äncepe s─â joci pe telefon, treci pe PC, apoi revino pe telefon.ÔÇŁ, se arat─â pe site-ul creat de Google cu prilejul lans─ârii Google Play Games. Din p─âcate, serviciul nu este ├«nc─â disponibil ├«n Rom├ónia.

C├ót despre data de lansare, Google a transmis c─â aceasta va varia ├«n func╚Ťie de regiune, pentru a optimiza sistemul ├«n func╚Ťie de num─ârul de juc─âtori. A╚Öadar, versiunea beta va fi disponibil─â ├«n Hong Kong, Coreea de Sud ╚Öi Taiwan, iar aceasta se va extinde, ulterior, ├«n decursul acestui an.

Google Play Games este o aplica╚Ťie destinat─â pentru Windows care va da posibilitatea utilizatorilor s─â caute, s─â descarce ╚Öi s─â joace anumite jocuri disponibile doar pe terminalele mobile pe un computer sau un laptop echipat cu sistemul de operare Windows. De asemenea, vei putea juca jocurile Android preferate pe PC, unde, bine├«n╚Ťeles, vei beneficia de acces la tastatur─â ╚Öi mouse, sincronizarea se va face f─âr─â probleme pe toate dispozitivele.Google Play Games nu este ├«nc─â disponibil─â pentru Mac.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
FotoJet (4) jpg