Ce planuri are Google pentru cei care se joacă pe telefon în 2022?

Piața jocurilor video pe telefoanele mobile a câștigat un enorm capital în ultimii ani. La baza acestei creșteri au stat telefoanele mobile ce au un hardware mult mai bun, dar și cererea utilizatorilor. Așadar, Google s-a gândit să contribuie și mai mult la această creștere, aducând jocurile de pe Play Store pe Windows.

telefon lg jpeg

Lansarea va avea loc în acest an

Ce-i drept, e foarte convenabil să folosești telefonul mobil ca sursă de entertainment, iar jocurile video de pe telefon au reușit să cuprindă fiecare segment de vârstă existent. De la bunici, la copii, toată lumea se joacă pe telefon. 

Chiar și așa, ce noutate poate aduce Google prin această portare pe Windows? Jocurile video pe telefon au reușit să câștige atenția tuturor prin portabilitatea ce a venit prin intermediul telefoanelor, iar o portare pe Windows ar putea îngreuna acest proces. Totuși, multe jocuri video ce sunt disponibile pe telefon sunt, în același timp, disponibile și pe Windows sau PlayStation, jucătorii de pe fiecare platformă putând să se întâlnească și să se joace împreună.

„Sincronizează-ți progresul și biblioteca de jocuri pe toate dispozitivele cu o singură conectare la contul Google. Începe să joci pe telefon, treci pe PC, apoi revino pe telefon.”, se arată pe site-ul creat de Google cu prilejul lansării Google Play Games. Din păcate, serviciul nu este încă disponibil în România.

Cât despre data de lansare, Google a transmis că aceasta va varia în funcție de regiune, pentru a optimiza sistemul în funcție de numărul de jucători. Așadar, versiunea beta va fi disponibilă în Hong Kong, Coreea de Sud și Taiwan, iar aceasta se va extinde, ulterior, în decursul acestui an.

Google Play Games este o aplicație destinată pentru Windows care va da posibilitatea utilizatorilor să caute, să descarce și să joace anumite jocuri disponibile doar pe terminalele mobile pe un computer sau un laptop echipat cu sistemul de operare Windows. De asemenea, vei putea juca jocurile Android preferate pe PC, unde, bineînțeles, vei beneficia de acces la tastatură și mouse, sincronizarea se va face fără probleme pe toate dispozitivele.Google Play Games nu este încă disponibilă pentru Mac.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net