Telefonul de la Apple de 400 de dolari care ia fața telefoanelor de 1.000 de dolari

Cel mai nou iPhone SE (2022) de „buget” al Apple are același procesor A15 Bionic găsit în iPhone 13. Asta înseamnă că cel mai ieftin iPhone de la Apple din 2022 depășește cele mai bune produse Android, cum ar fi Galaxy S22 Ultra. Este aproape comic, dar adevărat.

iphone SE jpg

Într-un test executat prin intermediul Geekbench, Apple iPhone SE 2022 se clasează pe primul loc în topul smartphone-urilor pe care le poți achiziționa în acest moment, indiferent de gama de preț pe care o preferi. 

Test Geekbench pentru Apple iPhone 13
Test Geekbench pentru Apple iPhone 13

Deoarece iPhone SE 2022 are același procesor cu 6 nuclee, GPU cu 4 nuclee, procesor Neural Engine cu 16 nuclee și 4 GB de memorie RAM ca iPhone 13, ne putem aștepta la aproximativ aceeași, dacă nu chiar la aceeași performanță de la acesta.

Performanță de 1.000 de dolari la doar 400

Să presupunem că sunteți un utilizator obișnuit de smartphone care are nevoie de un telefon nou în 2022. Vrei ceva care funcționează bine, este bine construit și va dura mulți ani, ceea ce înseamnă că va primi actualizări de software atâta timp cât îl deții...

Apple doar a lansat iPhone SE 2022 costă 430 de dolari, chiar dacă nu se cunosc detalii despre prețul pe care-l va avea pe piața europeană sau românească, arată puțin depășit cu acele rame, dar este construit cu materiale premium, iar logo-ul Apple de pe spate este destul de liniștitor că acest telefon va funcționa bine și va rula cel mai recent software pentru ceva timp.

Apoi te uiți la opțiunile Android. Ați mai avut telefoane Android ieftine și știți deja că acestea pot fi destul de lente sau chiar pot da rateuri fără motiv.

Citește și Nu ești hotărât? Iată de ce 40% dintre deținătorii de iPhone vor face upgrade la SE în 2022

Deci te hotărăști să verifici produsele emblematice Android de la o marcă pe care o recunoști. Așadar, te duci spre firmele emblematice ca Samsung Galaxy S22 care costă peste 4.000 de lei, iar acesta este doar modelul de bază din trei, restul pornesc depășesc cu lejeritate prețul de referință.

Din moment ce nu ești tocmai un expert sau alegi să întrebi pe unul, fie îi dai pe Google, toate astea doar pentru a afla că nici măcar aceste flagship-uri super scumpe de Android nu se potrivesc cu acel iPhone ieftin la care te-ai uitat anterior, în ceea ce privește performanța brută.

Vezi și Ce deosebește cele patru modele de iPhone 13 și pe care să îl cumperi?

Bineînțeles, sunt câteva minusuri la iPhone SE 2022, precum ecranul destul de mic pentru vremurile noastre, în care folosim telefonul mai mult pentru consumat videoclipuri, decât pentru jocuri sau alte activități ce necesită un procesor puternic, dar dacă dorești forță brută pe un telefon, piticul de la Apple te-ar putea ajuta. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net