Cele mai cool gadgeturi pe care Apple le-a lansat la ultimul său eveniment

Apple a ținut un eveniment important, ieri, 8 martie, în care mai multe gadgeturi au fost anunțate.

apple event 8 martie captura video PNG

Dacă nu ai fost pe fază și nu ai urmărit evenimentul de la Apple, iată o listă cu cele mai importante anunțuri și device-uri pe care o să le poți cumpăra în curând

Display Studio

image

Noul Display Studio de la Apple oferă un ecran 5K Retina de 27 de inchi, difuzoare și are o cameră încorporată. Utilizatorii pot alege, de asemenea, între o carcasă din aluminiu cu un suport static sau o opțiune de suport cu înclinare și înălțime reglabilă. Ecranul poate fi folosit și pentru a fi folosit împreună cu cele mai recente MacBook Pro de la Apple.

Costă 1.599 de dolari și este disponibil pentru precomandă.

Noul Mac Studio

Apple a introdus primul model nou de Mac în ultimii ani cu Mac Studio, un computer desktop fără afișaj. Este o cutie din aluminiu în formă de cub, cu porturi USB-C și un slot pentru card SD în față.

image

Este mai înalt decât Mac Mini-ul existent. Înălțimea suplimentară este folosită pentru ventilatoarele mari pentru a menține temperatura computerului scăzută.

Computerul folosește procesorul M1 Ultra de înaltă performanță, despre care compania spune că are mai multă putere decât cipurile M1 existente.

Prețul pentru un Mac Studio cu un cip M1 Max de generație anterioară începe de la 1999 de dolari. Modelul cu M1 Ultra va începe de la 3999 de dolari. 

Apple a spus că M1 Ultra practic dublează dimensiunea cipurilor M1 anterioare ale Apple, folosind o tehnologie de conectare pe care o numește UltraFusion. Apple a spus că are mai mulți tranzistori decât orice alt procesor de PC și include un procesor grafic cu 64 de nuclee.

Cel mai nou iPad Air

Apple a anunțat o nouă versiune a iPad-ului său de gamă medie, iPad Air. Utilizează procesorul M1 de la Apple, care este cipul folosit în modelele mai scumpe iPad Pro și MacBook Air. 

image

Camera sa frontală a fost actualizată la o cameră de 12 megapixeli cu un obiectiv cu unghi larg, care permite o funcție numită Center Stage, care poate urmări subiecții în timp ce se mișcă în timpul videoconferințelor.

Va costa 599 de dolari, cu spațiu de stocare opțional și upgrade-uri suplimentare. Este același preț de pornire ca și la modelele precedente. Va ajunge pe rafturile magazinelor din Statele Unite pe 18 martie.

Mult așteptatul iPhone de buget, SE

Apple tocmai a anunțat un nou iPhone SE de buget, care este succesorul modelului din 2020, dar cu 5G și cel mai recent procesor iPhone, A15.

image

Dispozitivul arată ca iPhone SE precedent, cu un afișaj dreptunghiular de 4,7 inchi și un senzor de amprentă TouchID. Este echipat cu o cameră spate de 12 megapixeli.

Are un preț de pornire de 429 de dolari și va ajunge pe rafturile magazinelor pe 18 martie. Este mai scump decât modelul de 399 de dolari lansat de Apple în 2020.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net