Zvonurile s-au adeverit! Cu ce adiție vine Apple pentru posesorii de iPhone

Anterior, zvonurile pentru inovațiile Apple în 2022 au arătat că iPhone se va putea transforma într-un centru pentru încasarea plăților printr-un sistem contactless. Aparent, zvonurile s-ar adeverit, iar prin intermediul noii aplicații, iPhone-ul tău se poate transforma într-un POS.

iphone telefon pixabay jpg

Prin intermediul funcției Tap to Pay de pe iPhone, utilizatorii își pot transforma telefonul într-un POS portabil, o funcție care permite telefoanelor și, ulterior, Apple Watch-urilor să accepte plăți în format contactless. 

O să-ți poți transforma telefonul într-un POS

Totuși, pentru a accesa tehnologia, aveți nevoie de un iPhone XS sau o versiune mai nouă și, de asemenea, un telefon ce acceptă Apple Pay, dar și alte portofele digitale, precum serviciile de internet banking ale marilor bănci. Printre acestea, chiar și compania Stripe se pregătește să integreze funcția Tap to Pay pe iPhone-urile clienților de afaceri, dar și pentru aplicația Spopify Point of Sale, în primăvara acestui an. Din păcate, pe alte platforme sau aplicații, serviciul va apărea mai târziu. Utilizatorii ce doresc să se bucure mai devreme de acest sistem se pot înregistra în programul Apple Beta. 

Din păcate, tehnologia va fi, inițial, disponibilă doar în Statele Unite, iar acesta va funcționa doar cu cardurile American Express, Discover, Mastercard și Visa. Magazinele Apple vor integra sistemul Tap to Pay în cursul acestui an. 

Totuși, această opțiune nu este una surprinzătoare. Apple a cumpărat în 2020 compania Mobeewave, reprezentând un indiciu că compania americană ar folosi startup-ul canadian pentru a transforma iPhone-urile în terminale mobile de plată. Prin aceasta, de asemenea, se promovează și de strategia lui Apple, accea de transforma și integra aplicațiile Apple Pay, Apple Pay Cash și Apple Card la scară largă.

Prin această schimbare, Apple a lovit puternic sistemul de operare Android, deoarece magazinele ce adoptă această opțiune vor fi mai puțin convenabile pentru clienții ce folosesc un terminal mobil ce rulează sistemul de operare Android, conform Engadget

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net