iPhone SE 5G? La ce ne putem aștepta de la Apple în 2022

iPhone SE a fost unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile dezvoltate de către Apple. Chiar dacă mărimea nu era în ton cu moda de la vremea respectivă, SE a sărit în ochii cumpărătorilor prin prețul pe care acesta îl are, având „sub capotă” tehnologia disponibilă pe iPhone-urile de top, la un preț mult mai scăzut.

apple jpg

Zvonurile privind o actualizare pentru iPhone SE cu 5G au circulat încă de înainte de lansarea lui  iPhone 13, iar acum, Bloomberg transmite că ar trebui să ne așteptăm să vedem un cip mai rapid și camere îmbunătățite, totul într-o carcasă care este similară cu modelul existent, care are un ecran de 4,7 inci. Actualul iPhone SE a fost introdus în 2020, iar prețul său de 1.700 de lei este exact ca în ziua lansării, în funcție de promoțiile pe care vânzătorul le are. Așa că un procesor A15 și 5G ar putea să-l facă de o valoare mult mai mare. 

Ce ne va aduce evenimentul de la Apple în 2022?

Pentru iPhone-urile și iPad-urile ce folosesc sistemul de Face ID, Gurman, din partea Bloomberg, transmite că ar trebui să ne așteptăm la o nouă versiune de iOS cu suport de recunoaștere facială pentru mască luna în martie. Actualizările de software ar putea adăuga, de asemenea, noi emoji și mult așteptata caracteristică Universal Control care leagă o singură configurație de tastatură și mouse pentru a funcționa pe mai multe Mac-uri și iPad-uri.

Vorbind despre calculatorele Mac, un nou model ce are tehnologia din procesor personalizată chiar de Apple ar putea ajunge și în martie, deși nu este prevăzut pentru același eveniment tech. Mai târziu, în decursul acestui an, probabil că ne putem aștepta la noi desktop-uri iMac și Mac Pro, un MacBook Air reproiectat, dar și la un MacBook Pro actualizat de ultimă generație. Printre care se numără și trei ceasuri Apple, patru modele iPhone 14 și noi AirPods. Totuși, nu stați treaz pentru evenimentul de la Apple, așteptând o oportunitate de a cumpăra o cască Apple de realitate mixtă AR / VR, care este puțin probabil să sosească până în 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net