Nu ești hotărât? Iată de ce 40% dintre deținătorii de iPhone vor face upgrade la SE în 2022

Noua versiune a iPhone SE se preconizează că va ajunge la utilizatori anul acesta, dar cât de doritori este cetățeanul de rând să-și achiziționeze un iPhone nou, mai ieftin, dar mai slab?

iphone se model nou apple jpeg

Compania SellCell a realizat un sondaj în rândul utilizatorilor actuali de iPhone pentru a afirma câți dintre aceștia intenționează să cumpere iPhone SE, atunci când Apple va lansa dispozitivul.

Ce motive au utilizatorii actuali pentru a face upgrade?

Dintre respondenții la sondaj care intenționează să cumpere ‌iPhone SE‌, 24% plănuiesc să-l folosească ca dispozitiv principal, în timp ce 16% plănuiesc să facă cadou dispozitivul sau să-l folosească ca dispozitiv secundar. În timp ce majoritatea cumpărătorilor de ‌iPhone SE‌ 3 intenționează să folosească dispozitivul pentru toate nevoile, iar 10,9% plănuiesc să cumpere dispozitivul pentru un copil. 

De asemenea, se pare că 10,2% plănuiesc să-l cumpere pentru partenerul sau soțul lor și 7,8% plănuiesc să-l cumpere pentru un membru al familiei, cum ar fi un părinte sau bunic.

Majoritatea clienților intenționează să cumpere a treia generație ‌iPhone SE‌ din cauza prețului său, dar 15,2% sunt atrași în principal de conectivitatea 5G , 11,3% preferă formatul compact și 6,7% preferă butonul Home cu Touch ID .

Majoritatea utilizatorilor care fac upgrade la ‌iPhone SE‌ vor face upgrade de la iPhone 11, reprezentând 11,5% dintre modelele de care utilizatorii intenționează să se despartă odată cu lansarea noului ‌iPhone SE‌. Dincolo de ‌iPhone 11‌, 6,8% intenționează să facă upgrade de la ‌iPhone‌ XR și 6,7% intenționează să facă upgrade de la iPhone 12 , dar există un apetit larg răspândit de a trece la ‌iPhone SE‌ în mai multe generații de ‌iPhone‌, de la iPhone 6 ​​la  iPhone 13 Pro Max.

Dintre utilizatorii care nu plănuiesc să cumpere noul ‌iPhone SE‌, 66,2% au spus că sunt încă mulțumiți de modelul lor actual de ‌iPhone‌, 9,3% așteaptă lansarea gamei iPhone 14 , iar 4,1% spun că dispozitivul este prea mic. În cele din urmă, trei la sută spun că nu este suficient de premium pentru nevoile lor.

Sondajul independent a întrebat 2.549 de proprietari adulți de ‌iPhone‌ din Statele Unite asupra părerii lor despre a treia generație de ‌iPhone SE‌. 

Cea de-a treia generație ‌iPhone SE‌ este de așteptat să fie anunțată la evenimentul „Peek Performance” de la Apple de astăzi, din 8 martie, probabil, alături de viitorul iPad Air de generația a cincea și, eventual, un Mac mini de ultimă generație reproiectat. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net