Ai probleme cu memoria iPhone-ului tău? Urmărește ghidul acesta

Dacă folosești un iPhone de foarte mult timp, cel mai probabil ai ajuns să ai probleme cu memoria acestuia.

iphone telefon pixabay jpg

Nu este un secret. Ne petrecem foarte mult timp pe internet. Salvăm poze, facem poze, facem screenshot-uri la conversații sau salvăm videoclipuri de pe TikTok. La un moment dat, telefonul nostru se umple cu tot felul de poze, videoclipuri sau chiar aplicații și, chiar dacă le ștergem, tot continuăm să avem probleme cu memoria iPhone-ului.

Ca să ne imaginăm cât spațiu poate consuma chiar și un videoclip, în funcție de calitatea videoclipului pe care-l înregistrăm sau salvăm, acesta poate ajunge chiar și la 375Mb.

Cât de multă memorie consumă un videoclip obișnuit?

Dacă ții la memoria telefonului tău, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte atunci când înregistrăm, de exemplu, un videoclip, iar această problemă este destul de frecventă, dacă ajungem într-un weekend la munte și dorim să salvăm momentul. 

De exemplu, un minut de filmare la calitate HD poate ajunge să-ți ia 60Mb din memoria telefonului. În cazul în care te gândești să faci și vlog, o oră de înregistrare la calitate HD poate ajunge la 3,6Gb.

Înregistrarea 4K e și mai nemiloasă față de memoria telefonului tău. Un minut de înregistrare 4k e echivalentul unei ore de înregistrare HD, adică 375Mb. Pentru o oră de înregistrare, poți să zici fără nicio problemă adio la 22,5Gb din memoria telefonului tău.

Ce poți face pentru a goli memoria telefonului?

Mai nou, toate telefoanele sunt capabile să înregistreze la o rezoluție 4k. Poți schimb calitatea din setările camerei foto, ca să fii sigur că nu-ți consumi toată memoria telefonului pe o filmare cu pisica ta.

Totuși, ce poți face pentru a goli memoria iPhone-ului tău? În setările telefonului tău, există o funcție numită Offload Unused Apps . Dacă nu o găsești în meniul de setări rapide, s-ar putea ca aceasta să fie disponibilă în spațiul dedicat gestionării memoriei telefonului tău. 

Caracteristica elimină aplicațiile de pe telefon pe care nu le utilizați în mod regulat.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net