Ce telefon mobil să-ți cumperi sub 2000 de lei

Ultima actualizare:

Telefoanele mobile devin esențiale pentru toată lumea. Chiar dacă ultimele modele, precum Samsung Galaxy S22 și iPhone 13 reușesc să ne fure ochii, la finalul zilei avem nevoie de un telefon care să ne îndeplinească dorințele de bază și să îndeplinească funcția lui primordială, să fie un telefon.

telefoane jpeg

Telefoanele din gama mid-range sunt la mare căutare în ziua de azi, iar achiziția unui telefon care să nu se strice peste 2 zile e un lucru greu de realizat. Totuși, după ce telefoane ar trebui să ne uităm ca să nu regretăm achiziția realizată. Iată lista celor mai bune cinci telefoane pe care să le achiziționezi, dacă bugetul tău nu depășește 2000 de lei.

Samsung Galaxy A52s 5G

Dacă nu mai ai răbdare până se lansează A53 5G, Samsung Galaxy A52s 5G este printre cele mai bune achiziții pe care le poți face în acest interval de preț. În magazinele de specialitate, acesta poate fi găsit la 1600 de lei.

image

Când vine vorba despre „ce are sub capotă”, acest telefon mobil se bucură de un procesor Qualcomm Snapdragon 778G, care va face față cerințelor zilnice pe care fiecare utilizator le are și, pe lângă asta, vă va permite și să vă bucurați de unele jocuri ce nu sunt foarte pretențioase. 

Ecranul este unul destul de mare, având 6,5 inci, puteți să fiți sigur că nu o să fiți nevoiți să aveți un televizor la îndemână ca să urmăriți filme sau seriale folosindu-l. De asemenea, acest telefon, precum și celelalte de la Samsung, se bucură de un ecran AMOLED, care va da o nuanță mult mai bună a culorilor și, cel mai important, vă va ajuta să economisiți baterie. Tehnologia AMOLED are în vedere închiderea completă a ecranului în zonele în care culoarea neagră este activă. Ca un mic sfat, puteți utiliza un wallpaper/imagine de fundal de culoare neagră, pentru a economisi foarte multă baterie. Statisticile arată că, în general, oamenii verifică foarte des ora și data atunci când deschid telefonul.

Că tot vorbeam despre baterie, aceasta are o capacitate de 4500mAh, ce vă va ajuta să treceți fără probleme ziua, dacă folosiți și trucul amintit anterior.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Gama Xiaomi a ajuns recent pe piața românească, iar toți utilizatorii se bucură, deoarece această companie reușește să ofere produse competitive pentru un preț redus. În mod normal, opțiunile de care se bucură acest telefon ar putea fi găsite și pe un telefon ce costă 2500 de lei. În magazinele de specialitate, Xiaomi Redmi Note 10 Pro poate fi achiziționat pentru 1400 de lei. 

image

Acesta se bucură de un procesor Qualcomm Snapdragon 732G, ce vă va ajuta fără probleme să-l folosiți la activitățile pentru care a fost conceput: Social media, browsing, filme și gaming nepretențios. 

Spre deosebire de Samsung, acesta este mai mare. Ecranul lui Xiaomi Redmi Note 10 Pro are o mărime de 6,67 inci, îndeplinind funcția unui mini-televizor atunci când nu aveți acces la un ecran mai mare pentru a urmări filmele preferate. 

La fel, și acesta este alcătuit dintr-un ecran AMOLED, iar toate trucurile ce se aplică în cazul lui Samsung, se aplică și aici. Acest tip de ecran este unul foarte viu, care vă va ajuta chiar să economisiți baterie, dacă aveți în vedere utilizarea unui wallpaper negru sau predominant negru, pentru a economisi baterie. Ecranul AMOLED are în vedere închiderea completă a ecranului atunci când culoarea negru este prezentă într-o fotografie sau într-un film. Așadar, acolo unde imaginea are o dungă neagră, zona respectivă este închisă de către ecran.

Cât despre bateria acestuia, are o capacitate mult mai mare, de 5020mAh, ce vă va ajuta să treceți fără probleme de o zi în care l-ai utilizat în mod intens. 

Apple iPhone 7

Nu sunt multe de zis despre această companie și acest telefon. Toată lumea l-a văzut sau auzit de el, iar, pe bună dreptate, acesta încă rezistă, chiar dacă e o versiune mai veche, necesităților din zilele noastre.

image

Apple iPhone 7 vine în mai multe pachete reprezentând memoria telefonului. Varianta de 256gb memorie internă poate fi achiziționată la 1.949,99 lei, iar cea mai ieftină variantă, cea de 32gb memorie internă, poate fi cumpărat cu 1.599 de lei. Bineînțeles, Apple oferă și o variantă intermediară, de 128gb memorie internă, aceasta valorând 1830 de lei.

Procesorul lui iPhone 7 este unul din gama A10 Fusion, accetuând valoare acestuia alături de sistemul de operare iOS, care reușește să îndeplinească toate cerințele utilizatorului cu un cost redus de energie sau memorie RAM.

Apple iPhone 7 înseamnă design elegant și optimizare premium. Chiar dacă bateria de 2000 mAh și ecranul de 4,7 inci nu vă încântă, sistemul de operare de care dispune îl poate încadra în rangul telefoanelor premium chiar și astăzi.

Realme GT

Realme GT este unul dintre telefoanele ce nu a primit suficientă atenție din partea social media. Acesta reprezintă unul dintre telefoanele mid-range ce promite foarte multe pentru prețul său - 1950 de lei.

image

Dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 888, acesta îndeplinește chiar și rolul de mini-consolă de jocuri video. Puterea acestui procesor vă va permite să-l utilizați fără probleme în timpul unei sesiuni de gaming. De asemenea, prin memoria sa RAM de 8GB, aplicațiile nu se vor închide atunci când sunt la final, ținându-vă la curent cu toate informațiile necesare. Și, bonus, acesta, precum Samsung Galaxy A52s, are parte de tehnologie 5G. Așadar, dacă vă aflați într-un oraș mare, o să puteți beneficia de cea mai mare viteză a semnalului GSM și internet.

Cu o baterie de 4500, alături de acest procesor de ultimă generație, puteți petrece o zi întreagă fără să vă îngrijorați de capacitatea bateriei sau de viteza cu care aceasta se descarcă.

Pentru a le compara pe toate, poți utiliza GSM Arena, acolo găsești toate informațiile despre aceste dispozitive prezentate.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net