Ce telefoane de la Samsung o să mai primească actualizări în următorii 5 ani

Ultima actualizare:

Ne apropiem cu pași repezi de evenimentul Samsung Unpacked 2022, iar compania coreeană pregătește din ce în ce mai multe surprize pentru utilizatorii lor.

Samsung Galaxy S22 jpeg

În urma unei postări de pe Twitter, se pare că Samsung pregătește un set de update-uri și actualizări de securitate pentru mai multe dispozitive care păreau că se vor bucura de doar trei update-uri. Totuși, zvonurile indică că aceste terminale mobile se vor bucura de patru actualizări a sistemului de operare și cinci actualizări de securitate.

Ce telefoane o să primească actualizări pentru următorii cinci ani: 

Aceste actualizări vin în contextul în care Samsung dorește să sporească numărul de vânzări pe gama lor premium, deoarece gama mid-range, cea mai populară, crește în rândul utilizatorilor. 

  •  seria de telefoane mobile Samsung Galaxy S21;
  • seria de telefoane mobile Samsung Galaxy S22;
  • Samsung Galaxy Z Flip 3;
  • Samsung Galaxy Z Fold 3;
  • seria de tablete Samsung Galaxy Tab S8.

Evenimentul Samsung Unpacked 2022 va prezenta o serie de smartphone-uri din seria Galaxy S22 și Galaxy Tab S8. Despre setul lor de tablete de top, zvonurile indică că varianta S8 și S8 Plus vor veni în trei nuanțe diferite - Graphite, Silver și Pink Gold. De asemenea, Samsung se pregătește să lanseze și o tastatură adițională pentru această serie de tablete, care va fi vândută separat, sub formă de accesoriu.

Va ajunge Samsung locul unu mondial?

Unpacked de la Samsung este un eveniment anual, în care compania coreeană speră să mai strângă utilizatori. Unpacked din acest an foarte important, deoarece, recent, Apple a reușit să ajungă locul unu la nivel mondial pe piața dispozitivelor de telefonie mobilă. Așadar, în funcție de lansările pe care Samsung le pregătește, utilizatorii vor decide dacă investițiile în Apple au fost bune sau nu. 

Printre cele mai importante anunțuri ce vor avea loc mâine se numără și Samsung Galaxy S22, ultimul telefon premium anunțat de către aceștia, care promite o capacitate de stocare de 512GB. Chiar și așa, în ciuda zvonurilor, se pare că nici anul acesta nu vom avea parte de telefonul dezvoltat de Samsung, care promite 1TB spațiu de stocare.

HUGE software commitments from Samsung! 👀Galaxy S22 seriesGalaxy S21 seriesGalaxy Z Flip 3Galaxy Z Fold 3Galaxy Tab S8 seriesAll of these devices will get FOUR Android OS upgrades and FIVE years of security patches 👏🏻 Samsung previously promised 3 OS upgrades. pic.twitter.com/N7t5d9aTPY

— Joshua Swingle (@JoshuaSwingle) February 7, 2022

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net