Cinci secrete la care nu te așteptai pe care iPhone-ul tău le are

Apple este un brand reprezentativ pe piața telefoanelor mobile, iar dacă acesta este și de ultimă generație, probabil nu știi toate trucurile ascunse în interiorul acestuia. 

apple iphone 7 PNG

iPhone-urile mereu au avut lucruri ascunse prin sistemul lor de operare iOS. Și acum, ca să fim sinceri, atunci când dai aproape 1.000 de euro pe un telefon de ultimă generație, te aștepți ca acesta să facă și cartofi prăjiți alături de poze de înaltă calitate.

Iconița aplicației de ceas este… chiar un ceas

Nu te poți aștepta la mai puțin când vine vorba de Apple. Atenția la detalii a companiei a fost mereu peste așteptările tuturor, iar acest truc ascuns are în vedere chiar cel mai utilizat aspect al unui telefon - ceasul.

image

Aplicația de ceas a telefonului are o pictogramă anume. Dacă te uiți la pictogramă și la ceas, o să poți observa că se modifică în timp real, în funcție de oră.

Aplicația de voice record și atenția la detaliu

Probabil o folosești foarte rar, aproape de 3 ori pe an. Dacă nu ești o persoană care se găsește în situații să folosească aplicația de voice recording, s-ar putea să nu o folosești chiar deloc. Spre deosebire de anii 2000, când înregistram muzica de la televizor cu telefonul ca să o ascultăm mai târziu, Apple a fost atent chiar și la această aplicație pe care nu o folosești.

image

Pictograma aplicației are câteva linii care reprezintă frecvența și intensitatea sunetului. Ei bine, fotografia aplicației este un truc care te reprezintă pe tine atunci când rostești cuvântul „Apple”.

Apple Maps

Chiar dacă mulți folosim alte aplicații pentru hărți, Apple nu a lăsa mai prejos această aplicație. Pictograma acestei aplicații arată chiar centrul lor din Statele Unite, Apple Park. 

image

Probabil, ai crezut că imaginea este pur decorativă, dar aceasta va da utilizatorului mai multă apreciere și integrare în ecosistemul construit de către Apple, unde îți poți sincroniza telefonul, laptop-ul Mac și Apple Watch-ul pentru a îți satisface toate plăcerile pe care le ai.

Fiecare pereche de ochelari este un omagiu

Steve Jobs reprezintă, atât pentru fanii iOS și Android, un geniu al marketingului și unul dintre cei care a reușit să ducă Apple pe culmile gloriei. Prin prezentările acestuia și prin planurile pe care Jobs le-a avut pentru Apple, acesta a reușit să pună compania în rândul brandurilor de lux.

Steve Jobs
Steve Jobs

Omagiul lui Apple îl are în vedere chiar pe fostul CEO. Orice pereche de ochelari ce apare sub formă de icon în sistemul de operare, are forma ochelarilor pe care Steve Jobs, decedat în 2011, îi purta tot timpul.

Emoji-urile și marketing

Un alt detaliu interesant are în vedere emoji-urile pe care Apple le are pe iPhone-urile sale. Nu te-a interesat foarte mult, nici nu ai băgat de seamă, cel mai probabil, dar emoji-urile realizate de Apple sunt mult mai detaliate decât ai crede.

open book 1f4d6 png

De exemplu, emoji-ul cu cartea de pe iPhone are un detaliu ascuns. Dacă trimiți un emoji și îi dai zoom, o să poți să citești chiar ce este scris în această carte. Pe paginile ei o să poți observa campania și sloganul de marketing al companiei.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net