Apple și-a lansat primul iPhone de buget cu 5G. La ce preț poate fi achiziționat

La primul său eveniment al anului, marți, Apple a dezvăluit primul său smartphone de buget cu tehnologie 5G.

iphone se model nou apple jpeg

Noul iPhone SE de la Apple, care marchează a treia versiune de la lansarea modelului din 2017, care rulează pe cipul A15 Bionic al companiei, același procesor intern care se află și pe modelul iPhone 13. Dispune, de asemenea, de o cameră actualizată și de o baterie cu durată mai lungă de viață, ambalată sub același ecran de 4,7 inchi ca modelul anterior.

Cât va costa iPhone SE 2022?

Dar capacitatea 5G adăugată ar putea fi atracția finală pentru clienți, oferindu-le acces la rețeaua GSM mai rapidă la un preț mult mai accesibil. Cu toate acestea, adăugarea sistemului 5G vine cu o schimbare de preț. 

Dispozitivul va costa 429 de dolari, cu 30 de dolari mai mult decât modelul anterior.

Când Apple a lansat cea de-a doua versiune a iPhone SE în aprilie 2020, smartphone-ul de buget părea potrivit pentru moment, fiind o versiune minimalistă și de buget în condițiile în care lumea se confrunta cu o criză economică din cauza pandemiei.

Milioane de gospodării se confruntau cu pierderea locurilor de muncă și incertitudinea financiară, iar consumatorii au rămas în mare parte blocați acasă, cu o dorință mult mai mică de a achiziționa produsele Apple ce ajung să coste chiar și 1000 de euro.

„Consumatorii nu erau siguri în privința perspectivelor și un iPhone accesibil era poziționat ideal pentru a profita de acest lucru”, a spus Ben Wood, analist la firma de cercetare de piață CCS Insight.

Pentru Apple, noul SE oferă promisiunea de a crește și mai mult cererea pentru modelul de bază a smartphone-urilor, atrăgând utilizatorii de Android și convingând mai mulți proprietari de iPhone să facă upgrade.

În urma unui sondaj efectuat de SuperCell, aproximativ 40% dintre deținătorii actuali de iPhone au în vedere un upgrade la noul SE.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Stoichita
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta