Apple și-a lansat primul iPhone de buget cu 5G. La ce preț poate fi achiziționat

La primul său eveniment al anului, marți, Apple a dezvăluit primul său smartphone de buget cu tehnologie 5G.

iphone se model nou apple jpeg

Noul iPhone SE de la Apple, care marchează a treia versiune de la lansarea modelului din 2017, care rulează pe cipul A15 Bionic al companiei, același procesor intern care se află și pe modelul iPhone 13. Dispune, de asemenea, de o cameră actualizată și de o baterie cu durată mai lungă de viață, ambalată sub același ecran de 4,7 inchi ca modelul anterior.

Cât va costa iPhone SE 2022?

Dar capacitatea 5G adăugată ar putea fi atracția finală pentru clienți, oferindu-le acces la rețeaua GSM mai rapidă la un preț mult mai accesibil. Cu toate acestea, adăugarea sistemului 5G vine cu o schimbare de preț. 

Dispozitivul va costa 429 de dolari, cu 30 de dolari mai mult decât modelul anterior.

Când Apple a lansat cea de-a doua versiune a iPhone SE în aprilie 2020, smartphone-ul de buget părea potrivit pentru moment, fiind o versiune minimalistă și de buget în condițiile în care lumea se confrunta cu o criză economică din cauza pandemiei.

Milioane de gospodării se confruntau cu pierderea locurilor de muncă și incertitudinea financiară, iar consumatorii au rămas în mare parte blocați acasă, cu o dorință mult mai mică de a achiziționa produsele Apple ce ajung să coste chiar și 1000 de euro.

„Consumatorii nu erau siguri în privința perspectivelor și un iPhone accesibil era poziționat ideal pentru a profita de acest lucru”, a spus Ben Wood, analist la firma de cercetare de piață CCS Insight.

Pentru Apple, noul SE oferă promisiunea de a crește și mai mult cererea pentru modelul de bază a smartphone-urilor, atrăgând utilizatorii de Android și convingând mai mulți proprietari de iPhone să facă upgrade.

În urma unui sondaj efectuat de SuperCell, aproximativ 40% dintre deținătorii actuali de iPhone au în vedere un upgrade la noul SE.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net