Topul telefoanelor Samsung cu baterie mare: preț, specificații și sfaturi

Alegerea unui dispozitiv din gama de telefoane Samsung se dovedește a fi un proces greu. Uneori avem nevoie de o cameră bună, alteori de un procesor potent, dar toate astea sunt inutile, dacă nu facem parte din categoria oamenilor ce au telefoane cu baterie mare.

Samsung mobile Exynos
Samsung mobile Exynos

În acest top, vom vedea cele mai impresionante telefoane Samsung care au o baterie mare ce-ți permit să folosești telefonul pe durate foarte lungi de timp, fără să-ți faci griji de faptul că nu ai mereu încărcătorul cu tine.

Samsung Galaxy A52s

Ultimul model Samsung Galaxy din gama de buget a anului 2021 s-a prezentat drept un câștigător pe partea de baterie în această gamă de preț.

Samsung Galaxy A52s
Samsung Galaxy A52s

Telefonul are o baterie de 4.500 mAh, cu o viteză de încărcare adaptată cerințelor din zilele noastre. 

Samsung Galaxy A52s are un ecran de 6,5 inci, dar nu-ți face probleme. Chiar dacă pare un ecran mare, acesta nu va consuma multă energie, dacă urmărești pașii următori: utilizează o poză de fundal cu culoarea neagră în mod predominant și comută toate aplicațiile în dark mode, dacă acceptă.

Citește și Noul Samsung Galaxy A53 5G cu procesor de top a sosit! Merită să-ți faci upgrade la acest model?

Samsung are un ecran Super-AMOLED, ceea ce înseamnă că fiecare parte neagră dintr-o poză sau aplicație reprezintă un pixel stins în careul respectiv. Așadar, utilizarea unei imagini predominant negre ca poză de fundal te va putea scăpa de toate grijile. 

Acesta poate fi achiziționat din magazinele de profil pentru suma de 1560 de lei.

Samsung Galaxy S10+

Un telefon premium la vremea lui, dar își merită locul în acest top, dat fiind prețul relativ scăzut la care poți să-l găsești în magazinele de profil.

Samsung Galaxy S10+
Samsung Galaxy S10+

Așadar, telefoane cu baterie mare? Avem și aici. Pentru anul în care a fost lansat, Samsung Galaxy S10+ vine cu o baterie potentă de 4.100 mAh, care te poate duce o zi la un nivel normal de folosire.

Bineînțeles, deoarece era unul dintre cele mai achiziționate smartphone-uri atunci când a fost lansat, poți să zici fără nicio problemă că acest device îți aduce ce ai nevoie pentru un uz zilnic și fotografii de top.

De altfel, chiar și aici avem un ecran Super-AMOLED, care îți va face viața mult mai ușoară atunci când nu ai un încărcător sau o baterie portabilă la îndemână. 

Samsung Galaxy S10+ poate fi achiziționat pentru 2.380 de lei.

Samsung Galaxy M62 

Doamnelor și domnilor, aici avem un adevărat monstru în ceea ce privește capacitatea bateriei. Dacă ești în căutarea unui telefon care, într-adevăr, nu are cele mai bune performanțe, dar are o baterie care te poate ține mult și bine, Samsung Galaxy M62 e salvatorul.

Samsung Galaxy M62
Samsung Galaxy M62

Chiar dacă telefonul e un model mai vechi, se prezintă drept un posibil câștigător al acestui top. 

Vezi și Cinci telefoane de buget care sunt similare cu cele de 1,000 de euro

Acest device din gama de telefoane Samsung vine cu o baterie cu o capacitate de 7.000 de mAh. Cât înseamnă asta? Încearcă să-ți imaginezi că ai adus la un loc două telefoane din 2020 și le-ai pus la un loc.

Ba chiar mai mult, similar cu modelul precedent, și acest telefon te poate duce liniștit chiar 2 zile cu o utilizare continuă, deoarece este echipat cu un ecran Super-AMOLED. Urmărește sfaturile anterioare pentru o durată mai bună de viață a bateriei pe toate modelele din gama Samsung.

Îl găsești pe Galaxy M62 în magazinele de profil la prețul de 2.350 lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net