Samsung vine cu o nouă actualizare la One UI 4.1. Cum va afecta chiar și modelele mai vechi

Ultima actualizare:

Samsung Galaxy S22 a fost primul telefon din partea companiei care a venit cu noile actualizări ale interfaței One UI 4.1, care a ajuns la utilizatorii smartphone-ului de top începând cu luna trecută. 

samsung galaxy note 7 1170x644 jpeg

Chiar și așa, gama de top Galaxy S22 nu este singurul model care se va bucura de noua actualizare de sistem a interfeței One UI 4.1. În urma unui comunicat oferit de companie, se pare că noua actualizare va ajunge și pe telefoanele pliabile din seria Galaxy Z Fold 3 și Flip 3, urmând să fie disponibil și pe modele anterioare. 

De asemenea, comunicatul oferit de companie are în vedere o extindere și asupra modelelor Flip 3 și Fold 3, iar mai apoi va fi lansat pe modelele Galaxy S21, Galaxy A, Tab S7 FE, dar și pentru modelele din gama S20, Note, S10 și Tab S. După ce lista cu modelele ce vor urma să aibă acest update a fost anunțată de către Samsung, mai multe informații despre interfața One UI 4.1 a fost furnizate.

Ce va aduce noua actualizare One UI 4.1?

Alături de noul model S22, dispozitivele ce vor beneficia de cea mai nouă actualizare a Samsung vor avea incorporată și funcția de screen sharing prin intermediul Google Duo, similară cu sistemul SharePlay ce este disponibil pe iOS, unde îți poți partaja ecranul alături de alți utilizatori ce participă la apel. 

În acest moment, Google Duo Live Sharing are suport pentru aplicațiile din Google Arts and Culture, Google Maps, Jamboard, Samsung Notes, Samsung Gallery și YouTube.

Alături ce funcțiile disponibile pentru Google Duo, One UI 4.1 aduce și mai multe funcții pentru fotografiile utilizatorilor, având sistemul de Expert RAW integrat în camerele foto. De asemenea, acest sistem va fi introdus pe modelele Galazy Z Fold 3 și Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra și Z Fold 2 tocmai în luna aprilie a acestui an.

La cererea utilizatorilor, se pare că și funcționalitatea numită Object Eraser va putea fi folosită de către utilizatori, prin intermediul aplicației Photo Editor ce este disponibilă pe dispozitivele Samsung Galaxy, potrivit Zona IT

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net