Ce ai ratat de la evenimentul Samsung Unpacked 2022. Cum arată noul Tab S8

Evenimentul anual Samsung Unpacked a avut loc pe 9 februarie, iar mii de oameni au luat parte la acesta prin intermediul feedurilor disponibile, dar și prin intermediul universului virtual pus la dispoziție pentru utilizatori.

samsung unpacked 2022 PNG

Unpacked 2022 s-a lăsat așteptat de foarte multe persoane, chiar dacă zvonurile circulau pe internet cu luni bune înainte ca modelele să fie anunțate în mod oficial. Ca notă informativă, Samsung are reguli dure privind difuzarea de informații despre modelul, prețurile sau specificațiile pe care telefoanele lor mobile sau tabletele le au. Totuși, aceste zvonuri s-au adeverit în totalitatea, iar noile modele Samsung Galaxy S22 și Samsung Galaxy Tab S8 au fost anunțate în timpul evenimentului de ieri.

Ce promite Samsung Galaxy S22?

Compania a debutat noua sa linie de telefoane Galaxy S22 cu actualizări față de modelele anterioare concentrate, aproape, în întregime pe crearea de conținut: fotografiere, video și captare și partajare mai bună a conținutului media. Linia cuprinde Galaxy S22 , Galaxy S22 Plus și Samsung Galaxy S22 Ultra, modelul de top . Acesta din urmă înlocuiește seria Note, ce are suport pentru S Pen.

De asemenea, Samsung a lansat și noua sa linie de tablete Galaxy Tab S8, alături de Tab S8 Ultra, un uriaș concurent pentru iPad Pro de 14,6 inchi, începând de la 1.100 USD. Include, de asemenea, S Pen-ul actualizat la o versiune îmbunătățită, care are o latență mult redusă de 2,8 ms, camere 4K față și spate, un ecran AMOLED cu rată de reîmprospătare de 120 Hz, cu rame mai mici și multe altele surprize pe care Samsung ne-a invitat să le descoperim. 

Telefoanele mobile de ultimă generație include îmbunătățiri noi pentru fotografiile și videoclipuri realizate noaptea, un sistem îmbunătățit pentru a gestiona componentele care se încălzesc în timpul sesiunilor de gaming, cu un nou afișaj cu Vision Booster, care permite o luminozitate mult mai ridicată, un afișaj prielnic în zilele de vară, arată cnet.

Precomenzile pentru Samsung Galaxy S22 încep de astăzi, iar acesta va ajunge în magazinele fizice începând cu data de 25 februarie. 

Cât despre Samsung Galaxy Tab S8, acesta se pare că încearcă să se asemene cu un laptop, deoarece are un accesoriu destinat ce-i permite să cupleze o tastatură dedicată. Prin introducerea și adaptarea acestuia alături de tastatura-accesoriu, dar și alături de puterea de procesare cu care vine echipată această tabletă, ar putea fi un înlocuitor comod al unui laptop folosit în sistem office. 

Precomenzile pentru această tabletă de ultimă generație încep astăzi, iar ea va ajunge în magazinele fizice începând cu data de 28 februarie.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net