Cum poți să vizionezi, pe 9 februarie, evenimentul Samsung Unpacked 2022

Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, Samsung își organizează evenimentul Unpacked, prezentând cele mai recente și mai bune dispozitive de ultimă generație. Anul acesta, totul este puțin diferit – există câteva opțiuni suplimentare pentru a te conecta, dar și un loc neobișnuit unde îl poți viziona. Unde și când o să poți asista la evenimentul Samsung Unpacked 2022?

Samsung Galaxy S22 jpg

Cel mai așteptat eveniment al anului, de la Samsung, are loc mâine, pe 9 februarie 2022. În acea zi, asigură-te că te conectezi în jurul orei 17:00, ora României.

Comparativ cu anul trecut, Unpacked 2022 are loc cu o lună mai târziu. Unpacked 2021 a avut loc în 14 ianuarie, iar la evenimentul din 2021, Galaxy S21 și S21 Ultra au fost prezentate lumii în toată gloria lor, dar chiar și Galaxy Buds Pro s-a bucurat de aplauzele fanilor. În acest an, este așteptat un succesor al seriei de top Galaxy S, precum și alte câteva dispozitive și tehnologii.

Unde poți viziona evenimentul Samsung Unpacked 2022?

Ca de obicei, cel mai ușor loc pentru a găsi evenimentul Samsung Unpacked din acest an va fi pe site-ul său web. Pe 9 februarie, în jurul orei 17:00 - ora României, Samsung Newsroom se va actualiza cu un nou portal pentru a viziona Unpacked 2022.

Alături de site-ul web al Samsung, canalul de YouTube al Samsung va transmite live evenimentul. Pe 9 februarie, vei putea accesa canalul de YouTube al Samsung. Înainte de începerea evenimentului, compania va adăuga un flux live pe pagina canalului pentru Unpacked 2022. Apasă pe fluxul live și așteaptă până când Unpacked 2022 va începe la ora 17:00.

Pentru a se adapta tendințelor, anul acesta este primul în care Samsung va găzdui evenimentul nu numai virtual prin intermediul YouTube și samsung.com, dar și Metaverse.

Telespectatorii se vor putea îndrepta către ceea ce Samsung numește „Samsung 837X”. Găzduit în Metaverse, Samsung 837X este un spațiu virtual în care oamenii nu doar că pot viziona Samsung Unpacked în format 2D, dar și să exploreze centrul emblematic din New York, să colecteze NFT-uri și să plece în misiuni similare unui joc video, arată 9to5Google.

În același timp, pe lângă site-ul web Samsung, YouTube și Metaverse, există alte câteva alternative prin care puteți viziona Unpacked 2022. Iată lista completă:

  • Facebook
  • Reddit
  • Twitch.tv
  • Amazon Live
  • TikTok
  • Twitter

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net