Cele mai bune telefoane pe care să le alegi pentru copilul tău

Cumpărarea unui telefon pentru un copilul tău în 2022 poate fi o provocare foarte mare, deoarece părinții trebuie adesea să găsească un echilibru între prețuri și tendințele actuale, pe lângă faptul că cele mai impresionante performanțe decente la jocuri și o dimensiune a ecranului gestionabilă este un punct important de plecare pentru fiecare device.

telefoane jpeg

În acest articol, vom arunca o privire asupra smartphone-urilor de buget, de gamă medie și de vârf care sunt potrivite pentru adolescenți și copii, luând în considerare factorii menționați mai sus, dar și funcțiile care pot fi importante pentru părinți, precum GPS încorporat și control parental.

iPhone 13 mini

iPhone 13 mini este destul de scump față de majoritatea celorlalte oferte de pe această listă, dar este, fără îndoială, cel mai bun smartphone pentru un copil, în special pentru un adolescent. 

Are un ecran de 5,4 inchi, dar aceeași performanță emblematică a variantei sale premium – iPhone 13, ceea ce îl face mult mai pregătit pentru tendințele viitoare decât un smartphone mai ieftin. Deci, dacă sunteți în căutarea unui telefon pe termen lung pe care copilul dumneavoastră să-l poată folosi în mod fiabil pentru anii următori, acest iPhone merită luat în considerare.

Ca produs Apple, acceptă și o varietate de controlere de jocuri, care l-ar putea transforma într-o mică consolă de jocuri foarte puternică.

Apple oferă și serviciul de abonament Apple Arcade, care include nenumărate jocuri pentru cei ce dețin un iPhone. 

În plus, fiecare iPhone modern acceptă o funcție numită Screen Time, care le permite părinților să stabilească restricții de conținut, de confidențialitate și să vadă timpul zilnic de utilizare a iPhone-ului copilului.

iPhone SE

iPhone SE (2022), cunoscut și sub numele de iPhone SE 3, este cel mai nou iPhone de buget al companiei. Păstrând corpul vechi al iPhone 8, dar ambalând în interior elemente interne moderne de top, este cel mai puternic smartphone din gama sa de preț, excelent pentru jocuri, dar și excelent pentru a face fotografii, videoclipuri și selfie-uri.

Are un afișaj destul de mic, pentru standardele din 2022, de 4,7 inchi, este subțire și ușor și, cunoscând istoricul Apple, cu siguranță va primi actualizări de software pentru mulți ani de acum înainte. Acest lucru, împreună cu suportul 5G al iPhone SE, îl face o alegere pentru viitor.

Samsung Galaxy A52

Galaxy A52 din gama medie a anului 2021 are un ecran AMOLED, cu o diagonală de 6,5 inchi și difuzoare stereo, ceea ce îl face perfect pentru vizionarea videoclipurilor de pe YouTube și a altor tipuri de conținuturi. Performanțele sale medii sunt suficient de bune pentru jocurile 3D, chiar dacă nu la cele mai înalte setări grafice.

Performanța camerei sale este foarte bună pentru acest segment de preț, iar camera principală Galaxy A52 are chiar și stabilizare optică a imaginii, ceea ce înseamnă înregistrări video de top. 

A52 are și o cameră ultra wide și poate face fotografii portret cu efect bokeh, care este la modă în zilele noastre.

Samsung Galaxy A21s

Acest smartphone Samsung Galaxy de buget are un ecran decent de 6,5 inchi, bun pentru a viziona videoclipuri și a juca jocuri ocazionale, dar și un sistem cu patru camere. Acesta din urmă include camere cu unghi larg și macro pentru realizarea de fotografii creative.

După cum era de așteptat de la un telefon la această gamă de preț, nu are cea mai bună performanță, dar are o baterie mare, care are o durată de viață de puțin peste 11 ore continue de redare a clipurilor de pe YouTube cu o singură încărcare. Dacă prioritățile sunt ecranul mare și accesibilitatea, A21s merită luat în considerare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Cu mainile curate sergiu nicolaescu sursa studiourile buftea jpg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg