Apple aduce o actualizare pentru iPhone. Toți utilizatorii așteptau aceste opțiuni

După cum probabil ați auzit deja, Apple a lansat iOS 15.4 pentru toate iPhone-urile ce acceptă această versiune .

iphone 6  jpeg

Actualizarea aduce abilitatea mult așteptată de a vă debloca iPhone-ul cu Face ID purtând o mască (fără a fi nevoie de un Apple Watch) și funcția Atingeți pentru a plăti pe iPhone pentru produse. Pe lângă acestea, însă, Apple aduce și 123 de emoji noi pe iPhone-uri cu noua actualizare.

123 de emoji noi vin pe iPhone cu iOS 15.4

Există acum 123 de emoji noi care vin cu această actualizare și includ emoji-ul interesant „Fața care se topește”, alături de un „Troll”, precum și emoji-ul „Persoană însărcinată”

Lista noilor emoji-uri include toate cele 112 emoji-uri care au fost aprobate pentru includerea în Emoji Keyboard 14.0 de către Consorțiul Unicode. 

Acesta este cel mai mare număr de emoji-uri care au fost introduse într-un eveniment Apple de la iOS 11.1.

image

 În lista noilor emoji-uri, există și o „Față cu ochi care se uită”, o „Față care ține lacrimile” și o „Față cu ochii deschiși și mâna peste gură”, care este familiară celei introduse în iOS 11.1. 

Cu toate acestea, ultimul emoji de aici este actualizat cu ochii închiși și se potrivește cu expresia de amuzament folosită de Google, de exemplu.

Există, de asemenea, două emoji-uri neutre din punct de vedere al genului, inclusiv o „Persoană cu coroană” și „Persoană însărcinată”. În categoria părților corpului, există un emoji „Mușcă buzele”. Subcategoria creaturi fantastice adaugă un emoji „Troll”.

Dar asta nu este tot. Există șapte noi emoji-uri cu gesturi, inclusiv „Mâna spre dreapta” și „Mâna stângă”, „Mâinile sub formă de inimă" și „deget arătător care arată spre utilizator". Pe de altă parte, „Handshake Emoji” are o selecție de 25 de noi opțiuni de ton de piele din care să le alegeți.

Și există alte 18 emoji-uri care acoperă o varietate de categorii. Printre acestea, găsim „Cuibul gol” și „Cuibul cu ouă”, „Fasole”, „Borcan”, „Geamandură" și „Cartea de identitate”.

Acestea sunt acum disponibile dacă v-ați actualizat iPhone-ul la versiunea iOS 15.4.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net