Cum ar putea arăta primul iPhone pliabil. Elemente ce sunt disponibile și pe Galaxy Z Flip

Samsung este liderul pe piața telefoanelor pliabile, prin intermediul telefoanele sale Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip. Deși Apple încă nu și-a aruncat oficial pălăria în ring, analistul TF International, Ming-Chi Kuo, spune că un iPhone pliabil este de așteptat să fie lansat până în 2023 și că va fi din asemănător Flip, ceea ce înseamnă că va fi un design cu clapetă similar cu Samsung Galaxy Z Flip.

idevice iphone jpg

Cel mai recent concept iPhone Flip vine de la designerul Antonia De Rosa, care numește dispozitivul iPhone Air. De Rosa vede un dispozitiv puternic alimentat de cipul Apple M1 de 5 nm care transportă 16 miliarde de tranzistori. Adică, cu un miliard mai mult decât suma găsită pe cipul A15 Bionic, care se găsește sub capota seriei iPhone 13.

Cum o ar putea arăta un iPhone pliabil?

Cipul M1 alimentează cea mai recentă serie iPad Pro și a fost dezvoltat de către Apple, pentru a înlocui procesoarele Intel care conduc unele computere Mac.

Modelul iPhone Air folosește balamale cromate și, similar cu randările pe care le-am văzut pentru iPhone 14, matricea camerei din spate este la același nivel cu panoul din spate. În timp ce Apple a testat diferite modele ale unui iPhone pliabil, de asemenea, își păstrează ochii pe reacția consumatorilor la dispozitivele pliabile vândute de rivalul Samsung .

Dacă examinați iPhone Air în videoclipul atașat, veți observa că telefonul nu are port. Acesta este un design pentru care fostul șef de design al Apple, Jony Ive, s-a străduit să-l aducă la realitate, dar nu l-a putut realiza înainte de plecarea sa din Cupertino.

image

Și în loc de decupaj pentru cameră, dacă observați ecranul telefonului concept, veți vedea că notch-ul iconic și controversat este înlocuit cu un decupaj sub formă de insulă, în centrul de sus al ecranului. Se pare că iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max vor elimina acest „breton” și îl vor înlocui cu o decupare de tip insulă, pentru camera frontală.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
visarion alexa
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Ozana Barabancea Foto Antena 1jpg
image
image
image
image
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg