Noul Samsung Galaxy A53 5G cu procesor de top a sosit! Merită să-ți faci upgrade la acest model?

Samsung Galaxy A53 5G oferă un design ușor reîmprospătat față de Galaxy A52s 5G, o baterie mai mare și un procesor Exynos în loc de unul Qualcomm. Orice altceva pare să fie la fel, inclusiv un preț relativ ridicat. Merită, oare, acest upgrade?

Samsung Galaxy A53 5G
Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G tocmai a fost lansat cu varianta cu 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, la un preț asemănător cu prețul de lansare al precedentului Samsung Galaxy A52s 5G. 

La ce preț o să poți să-l achiziționezi

Partea din spate al lui Galaxy A53 5G arată foarte asemănător cu cel al lui Galaxy A52s 5G și chiar are același design pentru decupările camerei. Spatele cu finisaj mat este realizat din policarbonat, la fel și cadrul. Designul general pare inspirat din seria Galaxy S22 recentă, cu laturile mai puțin rotunjite.

Citește și Posesorii de Samsung se vor bucura de o nouă actualizare. Ce aduce One UI 4.1

Samsung a păstrat ratingul IP67 al lui Galaxy A52s în Galaxy A53 5G, ceea ce este bun „la casa omului” și face ca acest telefon să iasă în evidență în rândul concurenței când vine vorba de protecție în fața picăturilor de apă sau praf.

În România, telefonul se precomandă la prețul de 2.200 lei.

Samsung Galaxy A53 5G are un panou Super AMOLED de 6,5 inci cu o rată de refresh de 120 Hz, ceea ce ar trebui să-l facă mai bun pentru jocuri. În timp ce telefonul are un aspect ușor cizelat, marginile afișajului din partea de sus și de jos sunt vizibil mai groase.

Camerele de pe Samsung Galaxy A53 5G sunt bune?

Samsung Galaxy A53 5G, ca și Galaxy A52s 5G, are difuzoare stereo. Există un port USB Type-C în partea de jos și o tavă lângă el care poate ține două nano-SIM și un card microSD pentru extinderea capacității de stocare. Telefonul are o baterie de 5.000 mAh și suportă încărcare rapidă de până la 25 W.

Vezi și Cum a reușit Samsung să-și păcălească utilizatorii ce au cumpărat noul Galaxy S22

Camerele de pe Samsung Galaxy A53 5G rămân aparent neschimbate față de ceea ce obțineți cu Galaxy A52s 5G. Există o cameră principală de 64 de megapixeli cu stabilizare optică (OIS), o cameră cu unghi ultra-larg de 12 megapixeli cu un câmp vizual de 123 de grade, o cameră macro de 5 megapixeli și o cameră cu adâncime de 5 megapixeli. O cameră de 32 de megapixeli în față se ocupă de selfie-uri.

Samsung Galaxy A53 5G - partea din spate
Samsung Galaxy A53 5G - partea din spate

Una dintre principalele schimbări ale lui Samsung Galaxy A53 5G, față de predecesorul său, este trecerea la un procesor din gama Exynos. Acest smartphone folosește un nou chip Exynos 1280, care este de așteptat să apară și pe alte smartphone-uri din gama Samsung în cursul acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net