Posesorii de Samsung se vor bucura de o nouă actualizare. Ce aduce One UI 4.1

Samsung are medalia de aur în medie de telefoane vândute în Europa. Aproximativ 35% din cota de piață a companiei vine din Europa, iar prin lansarea telefoanelor Samsung Galaxy S22, dar și prin intermediul modelelor de buget care sunt prezente, dar și care urmează să fie lansate, precum Samsung Galaxy A53, putem spune că Samsung este printre cele mai utilizate telefoane în această zonă.

one ui 4 1 PNG

Recent, un videoclip apărut pe canalul de YouTube al Samsung a oferit noi informații despre interfața sistemului de operare pe care rulează telefoanele, One UI 4,1. 

Ce aduce nou One UI 4.1?

Unele dintre noile funcții sunt destul de interesante, cum ar fi capacitatea de a folosi toate lentilele camerei din spate în modul Pro, posibilitatea de a utiliza camera ultra-largă și modul de Noapte în aplicații precum Instagram și Snapchat sau chiar opțiunea de a personaliza cât de mult RAM virtual ai disponibil pe telefon. Una dintre noile completări este îmbunătățirea caracteristicii RAM Plus. Anterior, era posibil să se folosească doar 4 GB de stocare pentru a extinde memoria RAM virtuală. One UI 4.1 permite utilizatorilor să aleagă câtă memorie RAM virtuală doresc.

Aplicația nativă de calendar a fost actualizată cu funcții inteligente pentru a ajuta productivitatea. În mod similar, One UI 4.1 îmbunătățește, de asemenea, conectivitatea perfectă cu aplicațiile dezvoltate de către Microsoft pentru a oferi o experiență intuitivă pe al doilea ecran, în special pe tabletele Samsung.

Samsung a lansat One UI 4.1 bazat pe Android 12 cu Galaxy S22 , Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. În cele din urmă, compania va lansa actualizarea pentru multe dintre dispozitivele sale compatibile în următoarele săptămâni și luni, după lansarea telefoanelor sale premium din 2022.

Spre deosebire de One UI 4.0, One UI 4.1 nu aduce multe funcții noi și nu aduce atât de multe îmbunătățiri cosmetice. Asta era de așteptat. Cu toate acestea, adaugă câteva caracteristici și aduce, de asemenea, unele modificări la funcționalitatea deja existentă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net