Reducerile săptămânii: Telefon Samsung la 500 de lei și iPhone la preț de chilipir

Temperaturile foarte ridicate nu doar că reușesc să ne facă să ne dorim să ne răcorim mereu, ci reușesc să topească și foarte multe prețuri la telefoane mobile de ultimă generație.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra

Reducerile din această săptămână vin cu modele de top, care pot fi achiziționate chiar și cu 50% mai ieftin față de prețul normal. 

OnePlus 8 PRO

Așadar, începem cu vedeta acestui top - OnePlus 8 Pro, 128GB. Telefonul a plecat de la prețul inițial de 5.199,99 de lei, ajungând, în urma unei reduceri de 50%, la prețul final de 2600 lei. 

Citește și despre: Lucrezi într-un loc zgomotos? Această funcție de pe iPhone te poate ajuta

Telefonul este, de departe, printre cele mai bune alegeri dacă ai nevoie de un telefon de ultimă generație, iar prețul la care poate fi achiziționat este printre cele mai atractive „calități”. 

OnePlus 8 Pro vine cu: WiFi 6, 5G, memoria RAM LDDR5, procesor Qualcomm Snapdragon 865, ecran de 6.78" QHD+, cu o rata de refresh a ecranului de 120Hz.

Urmărește și: Te gândești să cumperi un telefon secondhand? Cele mai utile trucuri pentru a verifica un smartphone folosit

Samsung Galaxy A13

Pe locul al doilea vine SAMSUNG Galaxy A13, un telefon de buget care poate fi achiziționat cu 544 de lei, de la un preț întreg de aproximativ 600 de lei. 

Telefonul este excepțional pentru persoanele ce nu-și doresc marea cu sarea de la un telefon mobil, fiind destinat atât copiilor, cât și vârstnicilor. Astfel, din cauza ecranului de calitate, dar și din cauza volumului puternic, este esențial pentru seniori. 

Telefonul Samsung Galaxy A13 vine echipat cu: 5 camere foto - 4 spate/1 față, baterie de 5.000mAh, 3GB RAM, încărcare prin USB Type-C 2.0, dimensiune ecran 6.5 inch.

iPhone 13 mini

Pe ultimul loc se află chiar iPhone 13 mini, echipat cu un procesor ce suportă conexiunea 5G. 

Telefonul se află la un preț redus cu aproximativ 200 de lei, o sumă considerabilă, mai ales dacă decizi să-ți achiziționezi mai multe accesorii pentru un telefon pe care ai cheltuit 4000 de lei, mai exact - 4.900 de lei.

iPhone 13 mini 5G vine echipat cu: baterie de 2340 mAh, 4 GB memorie RAM, Procesor A15 Bionic chip + 16-core Neural Engine, Wi-Fi 6 .

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net