Cele mai bune telefoane pentru vârstnici și seniori în 2022

Telefoanele fac parte din viața noastră, iar în viața unora, chiar reprezintă sursa principală de venit. Suntem dependenți de Instagram, Facebook și alte platforme, dar asta nu se aplică tuturor persoanelor ce-și doresc să petreacă atâta timp pe platformele de social media, mai ales din cauza mediului toxic.

Telefoane pentru vârstnici
Telefoane pentru vârstnici

La fel ca mulți, m-am lovit de nevoia de a achiziționa un telefon pentru un membru vârstnic al familiei, care nu dorește un telefon de ultimă generație, ci care poate fi folosit, așa cum a fost conceput, ca un telefon. 

Așadar, venim în ajutorul celor ce-și doresc să achiziționeze ceva dintr-o listă de telefoane pentru bătrâni și seniorii familiei, căci aceștia merită ce-i mai bun de pe piață. 

Alcatel Go Flip 4

Alcatel Go Flip 4 are un design ce, pentru cei tineri, este complet necunoscut și pare că vine din 1950. Spre uimirea lor, acest design de telefon exista pe piață acum 15-20 de ani, dar respectă toate nevoile unui senior ce își dorește un telefon care are un volum ridicat și nu are probleme cu semnalul.

Alcatel Go Flip 4
Alcatel Go Flip 4

Acest telefon are un aspect similar cu cele pe care le-am întâlnit în copilărie, dar butoanele sunt puțin mai mari, ceea ce le face mai convenabile pentru utilizare de către persoanele cu probleme de vedere.

Citește și Cele mai bune telefoane cu camere de top, în varianta de buget

Telefonul este, de asemenea, mai capabil, având o funcție de Hotspot și chiar Google Assistant. Acesta din urmă poate fi deosebit de util, deoarece interacțiunea cu un asistent vocal, în general, nu necesită nicio abilitate tehnică și poate fi de mare ajutor în viața de zi cu zi a rudei tale în vârstă.

Nokia 3310

Toată lumea știe despre vechiul Nokia 3310, dacă nu din folosirea unuia, din toate meme-urile despre cât de indestructibil a fost.

Nokia 3310
Nokia 3310

Ei bine, această reîncarnare modernă a Nokia 3310 nu este la fel de dură, dar are un design familiar și se numără printre cele mai bune telefoane cu caracteristici mai moderne. Butoanele nu sunt mari, dar sunt încă ușor de operat și nu este nevoie să-l deschideți, ceea ce ar putea fi dificil pentru unele persoane în vârstă.

Vezi și Topul telefoanelor Samsung cu baterie mare: preț, specificații și sfaturi

Dezavantajul este că nu acceptă LTE, așa că calitatea apelurilor ar putea fi mai proastă, precum și suportul viitor.

ZTE Cymbal Z-320

ZTE este un brand cunoscut în lumea telefoanelor, iar ZTE Cymbal Z-320 este un telefon cu un design clasic, flip, care acceptă conexiunea 4G.

ZTE CYMBAL Z-320
ZTE CYMBAL Z-320

Nu este conceput pentru persoanele în vârstă în sine, dar asta nu este neapărat un lucru rău. Unii vârstnici ar putea prefera, de fapt, un telefon flip cu aspect mai clasic ca acesta.

În general, Z-320 este un telefon cu caracteristici standard: radio FM, o autonomie a bateriei destul de bună și un ecran cu OLED.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net