Cele mai bune telefoane pentru vârstnici și seniori în 2022

Telefoanele fac parte din viața noastră, iar în viața unora, chiar reprezintă sursa principală de venit. Suntem dependenți de Instagram, Facebook și alte platforme, dar asta nu se aplică tuturor persoanelor ce-și doresc să petreacă atâta timp pe platformele de social media, mai ales din cauza mediului toxic.

image
Telefoane pentru vârstnici

La fel ca mulți, m-am lovit de nevoia de a achiziționa un telefon pentru un membru vârstnic al familiei, care nu dorește un telefon de ultimă generație, ci care poate fi folosit, așa cum a fost conceput, ca un telefon. 

Așadar, venim în ajutorul celor ce-și doresc să achiziționeze ceva dintr-o listă de telefoane pentru bătrâni și seniorii familiei, căci aceștia merită ce-i mai bun de pe piață. 

Alcatel Go Flip 4

Alcatel Go Flip 4 are un design ce, pentru cei tineri, este complet necunoscut și pare că vine din 1950. Spre uimirea lor, acest design de telefon exista pe piață acum 15-20 de ani, dar respectă toate nevoile unui senior ce își dorește un telefon care are un volum ridicat și nu are probleme cu semnalul.

image
Alcatel Go Flip 4

Acest telefon are un aspect similar cu cele pe care le-am întâlnit în copilărie, dar butoanele sunt puțin mai mari, ceea ce le face mai convenabile pentru utilizare de către persoanele cu probleme de vedere.

Citește și Cele mai bune telefoane cu camere de top, în varianta de buget

Telefonul este, de asemenea, mai capabil, având o funcție de Hotspot și chiar Google Assistant. Acesta din urmă poate fi deosebit de util, deoarece interacțiunea cu un asistent vocal, în general, nu necesită nicio abilitate tehnică și poate fi de mare ajutor în viața de zi cu zi a rudei tale în vârstă.

Nokia 3310

Toată lumea știe despre vechiul Nokia 3310, dacă nu din folosirea unuia, din toate meme-urile despre cât de indestructibil a fost.

image
Nokia 3310

Ei bine, această reîncarnare modernă a Nokia 3310 nu este la fel de dură, dar are un design familiar și se numără printre cele mai bune telefoane cu caracteristici mai moderne. Butoanele nu sunt mari, dar sunt încă ușor de operat și nu este nevoie să-l deschideți, ceea ce ar putea fi dificil pentru unele persoane în vârstă.

Vezi și Topul telefoanelor Samsung cu baterie mare: preț, specificații și sfaturi

Dezavantajul este că nu acceptă LTE, așa că calitatea apelurilor ar putea fi mai proastă, precum și suportul viitor.

ZTE Cymbal Z-320

ZTE este un brand cunoscut în lumea telefoanelor, iar ZTE Cymbal Z-320 este un telefon cu un design clasic, flip, care acceptă conexiunea 4G.

image
ZTE CYMBAL Z-320

Nu este conceput pentru persoanele în vârstă în sine, dar asta nu este neapărat un lucru rău. Unii vârstnici ar putea prefera, de fapt, un telefon flip cu aspect mai clasic ca acesta.

În general, Z-320 este un telefon cu caracteristici standard: radio FM, o autonomie a bateriei destul de bună și un ecran cu OLED.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
Radu Oprea/ Facebook
Hamutovski2 jpg
image
image
image
image
Sistem HIMARS FOTO Profimedia
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg