Cât costă cel mai scump iPhone din lume. Este placat cu aur și are 570 de diamante

Lux și opulență! Caviar, o companie rusă specializată în personalizarea smartphone-urilor de lux, a creat recent Diamond Snowflake, cel mai scump iPhone realizat vreodată. Această versiune super-exclusivă a celui mai nou dispozitiv portabil Apple are o carcasă personalizată din aur alb de 18 karate și incrustată cu nu mai puțin de 570 de diamante individuale.

Diamond Snowflake, cel mai scump iPhone din lume
Diamond Snowflake este cel mai scump iPhone din lume (Foto: caviar.global)

El vine la pachet cu un lanț cu pandativ Snowflake Graff realizat de renumitul bijutier englez Graff. Pandantivul în sine este realizat din platină, aur alb cu diamante incrustate. Certificatul de autenticitate de la Graff vine cu telefonul. Prețul acestei capodopere realizate manual este de 562.700 dolari, conform Oddity Central. De-a lungul anilor, Caviar a creat unele dintre cele mai scumpe telefoane din istorie, de la iPhone 7 placat cu aur, cu tematică ortodoxă, până la Tyrannophone - un iPhone 13 Pro cu un dinte de la un Tiranozaur Rex încorporat în el. Și se pare că nu vor să se oprească aici!

Este neclar câte astfel de modele vor fi scoase la vânzare pe piață, însă dacă este să ne luăm după anii precedenți, cel mai probabil vor exista doar trei iPhone Diamond Snowflake în lume. 

Caviar a proiectat inițial varianta Diamond Snowflake pentru telephonul iPhone 14 și iPhone 14 Max. Acesta costa „doar” 533.000 dolari. Dar cum versiunea iPhone 15 care urmează să fie lansată în curând este cea mai scumpă de până acum, compania a creat Diamond Snowflake pentru acest smartphone decadent. Evident, totul este ornamental, iar telefonul nu vine cu nimic în plus din punct de vedere tehnic, față de cele cumpărate de la un magazin normal. Însă, există clienți bogați care își doresc ca smartphone-ul lor să fie unic și să iasă în evidență oriunde se duc, așa că Diamond Snowflake a fost realizat special pentru ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net