Câte de bun este și cât costă iPhone 14 Plus. Care sunt principalele avantaje?

Ultima actualizare:

La un preț de aproximativ 5.600 de lei, noul iPhone 14 Plus nu ar trebui să fie un dispozitiv smart care să își permită să dezamăgească.

Ecran mai mare și acumulator mult mai solid

Prima impresie lăsată de iPhone 14 Plus celor care au testat modelul este că dispozitivul nu e foarte diferit, în materie de caracteristici cu modelul de bază al gamei. Totuși, micile detalii fac diferența.

Citește și: Noile modele iPhone 14, lansate în SUA. Ce detalii au deslușit românii, înainte de prezentare?

Dimensiunea ecranul, așadar, a întregului dispozitiv, este ceva mai mare, de 6,7 inci față de 6,1 inci, cât măsoară diagonala dispozitivului de bază.

Mai mult, conform The Sun, modelul Plus ar oferi o durată a acumulatorului de până la 26 de ore, față de cele 20 de ore garantate de Apple, în cazul iPhone 14.

Vezi și: Apple iPhone 14 vine cu întârzieri. Tensiunile dintre China și Taiwan pun bețe în roate producătorilor

Tabloidul britanic laudă modelul iPhone 14 Plus, spunând că este o alegere inspirată. Dimensiunea generoasă a ecranului este principala caracteristică promovată, aplicațiile sau materialele multimedia fiind redate exemplar.

De asemenea, în cazul în care utilizatorul se plânge că trebuie să aibă degetele mai lungi pentru a tasta în diverse zone ale afișajului, Apple a pus la dispoziție o serie de funcții care reduc suprafața de tastare, în așa fel încât această acțiune să devină una confortabilă.

Nu rata nici: AirPods Pro 2, disponibile și în România. Au specificații impresionante, dar și un preț pe măsură!

Modelul iPhone 14 Plus a fost lansat recent de Apple, iar luna noiembrie, atunci când majoritatea retailerilor vor organiza Black Friday, se apropie. Astfel, cei interesați de achiziționarea modelului pot vâna respectivele oferte, dacă au răbdare și mai așteaptă aproximativ o lună de zile, fiind cunoscut faptul că prețul de lansare al unui model nou este mereu mai ridicat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net