AirPods Pro 2, disponibile și în România. Au specificații impresionante, dar și un preț pe măsură!

Cele mai noi căști marca Apple sunt disponibile, începând cu data e 23 septembrie 2022, și în România. Iată care sunt specificațiile tehnice ale căștilor AirPods Pro 2, dar și care este prețul lor de achiziție!

Airpods Pro 2 sunt disponibile acum și în România
Airpods Pro 2 sunt disponibile acum și în România

Dacă doriți să aveți aceste căști, atunci va trebui să spargeți pușculița pentru că prețul lor este unul piperat! Momentan, cel mai mic preț la care veți găsi noile modele de AirPods la noi în țară este de 1.399 lei. AirPods Pro 2 au același preț pe care l-a avut la lansare și prima generație a acestui model.   

Citește și: Iphone a creat o funcție care îți poate salva viața! Activeaz-o acum 

AirPods Pro 2 păstrează forma și aspectul modelului anterior dar au o calitate audio îmbunătățită, cu un nou SoC H2, cu un sistem de anulare activă a zgomotelor îmbunătățit semnificativ, precum și cu o casetă de alimentare care conține acum difuzoare! 

Noul chipset Apple H2 furnizează îmbunătățiri semnificative pentru sistemul de anulare activă a zgomotului, modul Transparență și pentru audio spațial.

AirPods Pro 2 are o autonomie îmbunătățită a bateriei 

Pentru prima oară la un AirPods, noul model vine cu control tactil pentru redarea audio și ajustarea volumului direct de pe tijă. Mai mult, AirPods Pro 2 se bucură de o autonomie a bateriei îmbunătățită, precum și de o carcasă rezistentă la apă, conform itutorial.ro.

„AirPods au revoluționat categoria de căști wireless cu un design inovativ și o calitate a sunetului incredibilă. Noile AirPods Pro furnizează un sunet de o calitate și mai bună, o experiență de ascultare și mai captivantă cu Audio Spațial Personalizat și noi caracteristici pentru audio, cum ar fi Transparență adaptivă. Cu până la de două ori mai multă putere în anularea zgomotului decât modelul precedent, cele mai bine vândute căști wireless tocmai au devenit și mai bune” – Bob Borchers, vicepreședinte Apple. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net