Apple a lansat un nou ceas! Watch Ultra este rezistent la condițiile meteo extreme

Apple a lansat un nou ceas, la opt ani de la scoaterea pe piață a primului produs din seria Apple Watch. Cel mai nou ceas marca Apple promite să fie un real ajutorul celor care sunt pasionați de sport. Iată ce trebuie să știți dacă doriți să vă achiziționați un Apple Watch Ultra. 

Noul ceas marca Apple costă 800 de dolari
Noul ceas marca Apple costă 800 de dolari

Un Watch series 8, fără aplicații extra sau dotări suplimentare, costă de la 399 dolari, în timp ce Watch SE costă 249 dolari. Compania a anunțat lansarea unui model destinat persoanelor care sport frecvent, în condiții meteo nefavorabile: Watch Ultra. Produsul este rezistent la ploaie, zăpadă și are un ecran mai mare decât celălalte ceasuri electronice marca Apple. 

Citește și: Top cinci accesorii Apple pe care trebuie să le ai dacă deții un Iphone

Watch Ultra are un ecran de 1,92 inci, cântărește 61 de grame, este ultra-rezistent și are o autonomie de 36 de ore, dublă față de un Apple Watch obișnuit. Watch Ultra posedă și un buton „de acțiune”, gândit pentru a fi apăsat ușor în timpul mișcării, chiar și atunci când utilizatorul poartă mănuși de protecție, conform Hotnews.ro.

Apple Watch Ultra posedă și un speaker extra în partea stângă, care poate fi folosit pentru a genera o alertă sonoră de 86 de decibeli, în cazul ugențelor. 

Apple Watch a fost lansat în 2015 și s-a vândut în peste 100 de milioane de unități, având 30% cotă pe piața smartwatch-urilor, conform aceleiași surse. Rămâne de văzut dacă utilizatorii for fi inmpresionați de specificațiile noului dispozitiv și dacă vânzările vor fi măsura așteptărilor producătorilor. 

Vezi și: Obiceiurile zilnice care îți distrug bateria telefonului 

Ultra Watch poate fi folosit în condiții meteo extreme 

Conform companiei Apple, Watch Ultra poate fi folosit chiar și dacă utilizatorul practică sporturi acvatice precum kitesurfing şi wakeboarding, dar şi scufundări în adâncime. Desigur, prețul este unul pe măsură! Conform site-ului oficial, un Watch Ultra costă nici mai mult, nici mai puțin de 800 de dolari! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net