Cât costă să bei o cafea cu Emil Boc? Un român a dat 9.000 de lei ca să stea la masă cu fostul premier!

Un român a scos din buzunar 9.000 de lei, pentru a sta la cafea cu primarul din Cluj-Napoca, fostul premeier Emil Boc. Rămâne de văzut dacă localul ales pentru întâlnire are în meniu cafea lungă, ținând cont de suma achitată pentru întâlnirea exclusivistă.

Emil Boc a participat la un eveniment caritabil
Emil Boc a participat la un eveniment caritabil

Oferta bărbatului care va sta la o cafea cu Emil Boc a fost făcută în cadrul unui eveniment caritabil care şi-a propus să strângă bani pentru copii, transmite News.ro

O cafea cu domnul Boc – 9.000 o dată, 9.000 de lei de două ori şi, dacă nu mai vedem niciun carton ridicat, doamnelor şi domnilor, în premieră absolută pentru Cluj – cafea cu domnul primar Emil Boc, 9.000 de lei de trei ori, adjudecat!”, a anunţat Bob Rădulescu, gazda evenimentului.  

Zeci de persoane s-au strâns pentru a participa la spectacol, dar şi la licitaţiacaritabilă organizată chiar în Cluj - Napoca, marți, 6 decembrie, pentru a strânge bani pentru copiii vulnerabili.  

În cadrul evenimentului s-au mai scos la licitaţie obiecte oferite de vedete din lumea sportului - un tricou semnat de legendele Universităţii Cluj, Bella Bakos, Moldovan Constantin, Palosan Dan, Cantor Bogdan, Bagiu Sorin, Pojar Cristian, Popescu Marius, Lazăr Ilie, Poratki Tiberiu, Iasco Zoltan, Vadana Sorin, Câmpeanu Romulus, Ciolobic Horațiu, Dobrau Vasile, Lazareanu Marcel, Maja Ioan, o minge semnată de Sorin Bagiu, Ioana Maja şi Tiberiu Poratki, o minge semnată de cea mai valoroasă jucătoare de volei din istoria României, Cristina Pîrv, o minge semnată de jucătorul de fotbal din generaţia de aur a României, Dan Petrescu, o minge semnată de legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, dar şi o mască de scrimă semnată de campioana olimpică a României, Ana-Maria Brânză. 

Zeci de persoane s-au strâns pentru a participa la spectacol, dar şi la licitaţia organizată pentru a strânge bani pentru copii, iar momentul adjudecării întâlnirii, la o cafea cu Emil Boc, a fost înregistrat și publicat pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
facebook messenger jpeg
cub Otniela png
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg