Cât costă să mănânci la cel mai mic restaurant din lume. Trebuie să aștepți luni de zile pentru o rezervare

Ultima actualizare:

Un loc unic în lume! Solo Per Due – „doar pentru doi” în italiană – nu este un restaurant obișnuit și nu doar din cauza dimensiunilor sale mici. Este o locație extravagantă și exclusivistă, unde o masă pentru doi costă enorm. Șampania, vinurile de top și decorațiunile florale costă suplimentar, iar mesenii au vedere la o vilă romană antică.

Restaurantul Solo Per Due din Italia
Doar doi clienți pe zi pot intra în acest restaurant (Foto: soloperdue.it)

Clienții restaurantului Solo Per Due au parte și de focuri de artificii, lumânări aprinse în aer liber, un clopoțel de argint pentru a chema chelnerul – și doar o masă elegant aranjată pentru doi. Normal, doar așa îi spune și numele!

Rezervările se fac cu multe luni înainte

Restaurantul Solo Per Due
Așa arată restaurantul de afară (Foto: Google Photos)

Proprietarii micuțului restaurant susțin că este cel mai mic local nu numai din Italia, ci și din lume. Ideal pentru mese romantice în doi, Solo Per Due  este deschis pe tot parcursul anului pentru prânz și cină, dar nu are meniu. Mâncarea servită este personalizată pentru gusturile și dorințele clienților. Mica sală de mese are mai puțin de 500 de metri pătrați și face parte dintr-un conac rural din piatră din secolul al XX-lea, situat în apropiere de satul Vacone, la nord de Roma, conform CNN.

Semnul de la intrarea restaurantului Solo Per Due, din Italia
La restaurant se poate ajunge doar cu rezervare (Foto: soloperdue.it)

Rezervările trebuie făcute telefonic, seara, și confirmate cu 10 zile înainte de eveniment. Detaliile mesei personalizate sunt definitivate în momentul confirmării. Există însă reguli destul de stricte. Vizitatorii nu pot intra să arunce o privire în interior înainte de a face o rezervare. O masă nu poate fi anulată în ultimul minut. Oaspeții sunt rugați să sosească la o oră convenită de proprietari, care pregătesc și servesc mâncarea elaborată. Ora sosirii este cheia, întrucât clienții trebuie să sune când sunt pe drum cu 30 de minute înainte de sosire și să nu ajungă niciodată prea devreme, altfel vor găsi o intrare închisă și nimeni să-i întâmpine.

Restaurantul este rezervat cu luni în avans din cauza dimensiunilor sale mici. Prețul nu este pentru toată lumea – o masă pentru doi costă în jur de 537 de dolari.

Proprietarii, o echipă de trei antreprenori locali care conduc Solo Per Due de 33 de ani, refuză să-și împărtășească numele decât dacă ați rezervat cina. Asta pentru a garanta discreție deplină și pentru a spori alura misterioasă a locului, spun ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net