Cum îți dai seama că ești păcălit la restaurant. Secretul fabulos dezvăluit de Scărlătescu

Ultima actualizare:

Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie secretul prin care îți dai seama dacă ești păcălit la restaurant! Nu o să-ți vină se crezi ce mănânci, de fapt!

Scărlătescu dezvăluie secretul prin care îți dai seama că ești păcălit la restaurant
Scărlătescu dezvăluie secretul prin care îți dai seama că ești păcălit la restaurant

Scărlătescu: „Foarte multe dintre restaurantele din București au păcălit clientul”

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Chef Scărlătescu a dezvăluit că în România multe dintre restaurante încă își mai minte clienții cu privire la ceea c ele pun acestora în farfurie, și a spus cu cum te poți feri de înșelăciuni.

„Dacă vrei să îți dai seama de un restaurant cât de fantastic e nu intra în restaurant, du-te în spate la gunoi și ai să vezi acolo ce scrie pe cutii. Pește de captură șivezi chestiile alea de polistiren cu numele tuturor fermelor din Grecia de pește. Povești cu pești de captură, cum stau 25 de greci cu undițele în mână și ți-l trimit. Nu există așa ceva, este o tâmpenie.

Foarte multe dintre restaurantele din București au păcălit clientul foarte mult timp și încă îl păcălesc," a spus chef Scărlătescu.

Marfa de ediție limitată ajunge greu în România

În același timp, acesta a mărturisit că piața din România nu prea este luată în seamă și că marfa ediție limitată ajunge foarte, foarte greu la noi și numai în anumite perioade, așa că de cele mai multe ori, este posibil să fim păcăliți atunci când comandăm un preparat rar.  

„Eu la un moment dat am vrut să fac ceva cu kobe și pentru că lucram în Howard Johnson și pentru că în Howard Johnson exista Benihana am sunat acolo, că na, eram colegi, i-am rugat cu cerul și pământul să îmi facă și mie rost de doi mușchi. Nu să-mi facă rost, să-mi dea, că nu îți dă nimeni. Ca să vezi cum vin mușchii ăia, înnebunești.

E un pachet atât (n.r. arată că e un pachet mare), în care stă un mușchi, cu toate certificatele din lume. Deci nu poți să își dai seama, ală are transport ca vinul Petrus, nu poți să îl bagi în geantă și să vii aici. Nu, îți trebuie ă mașină specială care să ți-l aducă la temperatura care trebuie, deci este o întreagă poveste. Kobele ăla sau wagyu-ul ăla, nu sunt pe toate drumurile. Nimeni nu ne bagă pe noi în seamă ca și piață, e foarte greu să pui mâna pe top marfă. De ce este top marfă pentru că este ediție limitată!",a spus Scărlătescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net