Cazul şocant al gemenelor din Anglia anilor '60, dovada clară că reîncarnarea există

Două fetiţe gemene din Anglia anilor '60 au uimit întreaga lume ştiinţifică după ce au început să recunoască obiecte şi locuri pe care nu le mai văzuseră niciodată şi despre care nimeni nu le povestise. Gemenele Pollock sunt considerate dovada clară că reîncarnarea există.

Gemenele Pollock au uimit întreaga comunitate științifică. Foto: Paranorms.com
Gemenele Pollock au uimit întreaga comunitate științifică. Foto: Paranorms.com

Despre reîncarnare, sau continuarea vieții după moarte, vorbesc marii filosofi greci antici, dar acest concept este întâlnit la numeroase populaţii, inclusiv la triburi din zona Amazonului, aborigenii australieni sau societăţile tribale siberiene. Însă lumea ştiinţifică, în general, respinge, acest fenomen.

Cu toate acestea, cazul gemenelor Pollock din Anglia reprezintă pentru susţinătorii reîncarnării una dintre cele mai bune dovezi. Cazul a atras şi atenţia oamenilor de ştiinţă, devenind unul dintre cele mai mari mistere din istorie.   

Întreaga poveste a început cu moartea tragică a două fetiţe pe data de 5 mai 1957 în localitatea Hexham, din Anglia. Joanna avea 11 ani, iar sora sa Jaqueline doar şase și erau fiicele lui John şi Florence Pollock, o familie de mici antreprenori britanici.

Fetele au fost lovite mortal de o mașină în timp ce se grăbeau spre biserică, pentru slujba de duminică. Copilele au murit pe loc în urma impactului, iar un alt copil aflat cu ele a fost rănit grav şi a murit în drum spre spital.

O nouă pereche de gemene s-a născut la scurt timp după tragedie

La scurt timp după moartea fetiţelor, Florence Pollock a rămas gravidă, iar după nouă luni, s-au născut două fetiţe gemene, Jennifer şi Gillian.  

Odată cu naşterea gemenelor, soţii Pollock au observat o serie de coincidenţe bizare. Un semn din naştere al lui Jennifer era identic cu cel al surorii sale moarte, Jaqueline. În plus, Gillian semăna comportamental cu sora sa Joanna, iar Jennifer cu Jaquelline. Erau diferite fizic faţă de surorile ucise în accidentul rutier, dar identice din punctul de vedere al comportamentului.

Când gemenele au împlinit patru ani, cei doi soţi au suferit un adevărat şoc atunci când Gillian şi Jennifer au cerut cu insistenţă jucării care au aparţinut surorilor decedate, jucării depozitate în podul casei, pe care acestea nu le văzuseră niciodată şi despre care nimeni nu le povestise. John Pollock a adus cutia cu jucării care aparţinuse fiicelor sale moarte şi a rămas uimit atunci când gemenele le-au recunoscut după nume, tratându-le cu mare afecţiune, ca şi cum le-ar fi fost dor de ele.  

Citește pe Adevarul.ro ce spun oamenii de știință despre acest caz

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net