Acesta să fie secretul vieții după moarte? Teoria șocantă care schimbă totul

Ultima actualizare:

    Această teorie a reîncarnării ridică multe semne de întrebareFoto: Getty
Această teorie a reîncarnării ridică multe semne de întrebareFoto: Getty

De îndată ce omul a devenit capabil să conștientizeze și să încerce să înțeleagă lucrurile și fenomenele din jur, a devenit preocupat și de propria sa persoană, dar la un alt nivel decât supraviețuirea. A început să se întrebe care este rostul lui în această lume și ce se întâmplă după ce mori.

În baza dogmelor religioase, oamenii au dezvoltat diverse teorii și credințe despre rai, iad și reîncarnare, ca modalitate de perpetuare a existtenței sufletului după moarte. Viral Nova a descoperit pe o rețea de socializare un comentariu în care este prezentată o teorie mai puțin cunoscută, dar care ridică o mulțime de semne de întrebare:

„Ce-ar fi dacă luminița de la capătul tunelului este de fapt lumina dintr-o cameră de spital, unde ne naștem, iar singurul motiv pentru care plângem este pentru că în acel moment îți amintești tot trecutul tău? De fapt plângi pentru că ai murit și ai pierdut totul, iar pe măsură ce crești, uiți trecutul vieții anterioare și te concentrezi pe cea pe care o ai acum. Totuși, părți din memoria ta mai păstrează amintiri care cauzează deja vu. Gândește-te la asta o clipă...”

image
image
image
image
image
image
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay
virus ebola foto shutterstock
Soare FOTO ESA