Ce este interzis să postezi pe Facebook, Instagram sau altă rețea de socializare. Amenzile sunt usturătare, te vor lăsa fără câteva mii de euro!

Ultima actualizare:

Tu știai că sunt lucruri care nu sunt permise să fie postate pe nicio rețea de socializare? Ar fi bine să știi și tu ce este interzis să urci pe Facebook sau pe Instagram. În cazul în care o vei comite, sancțiunile sunt colosale. Vei scoate din buzunar mii de euro. Un român a simțit deja asta pe pielea lui. De aceea, îți recomandăm să te informezi, pentru a nu fi pus în ipostaza de a plăti amenzi usturătoare pentru lucruri pe care le poți evita.

Dacă postezi lucruri interzise pe Facebook riști amenzi colosale. Foto: Click.
Dacă postezi lucruri interzise pe Facebook riști amenzi colosale. Foto: Click.

Ce nu ai voie să postezi pe Facebook

Conform reprezentanților Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDC) lucrurile interzise de postat pe o rețea de socializare sunt extrem de serioase, iar cei care vor încălca aceste reguli vor avea de scos din buzunar mii de euro. 

Cât costă amenda dacă postezi pe o rețea de socialzare lucruri interzise

Amenzile pentru nerespectarea regulilor de postare pe rețelele de socializare sunt usturătoare. Un conațional deja a fost nevoit să plătească o sancțiune dată de ANSPDC în valoare de 2.000 de euro. De ce trebuie să dea atâția bani? Bărbatul este nevoit să achite această sumă pentru că a înregistrat o persoană în spitalul în care lucra. Acesta nu a cerut permisiunea pentru filmarea făcută. 

Înregistrarea audio-video a condus la dezvăluirea datelor personale ale pacientei, precum imagine, voce, nume, prenume și stare de sănătate”, au spus autoritățile despre filmările care sunt interzise pe Facebook, Instagram sau altă rețea socială.

Operatorul a șters în cursul aceleiași zile înregistrarea de pe pagina sa de Facebook, dar nu înainte ca aceasta să fie vizualizată de un număr foarte mare de persoane și să fie preluată și diseminată pe diverse site-uri de internet și canale mass-media”, au mai spus reprezentanții ANSPDC.

Ce mai este interzis de postat pe o rețea de socializare

Utilizatorii trebuie să știe că pe Facebook și Instagram nu sunt permise postările în care sunt promovate produse miraculoase, care te scapă rapid de kilogramele nedorite.

Pe Facebook și Instagram nu sunt permise nici postările în care sunt promovate intervențiile estetice sau procedurile de înfrumusețare. De asemenea, paginile prin care companiile promit vânzarea produselor cu rezultate imediate sunt șterse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net