Ce este un suflet pereche karmic? 5 semne că amândoi sunteți suflete pereche karmice

Ultima actualizare:

Acum veți afla adevărul din spatele motivului pentru care unele relații sunt menite doar să predea lecții puternice în viață. Dacă te-ai întrebat ce sunt sufletele pereche karmice și cum îți influențează viața, avem răspunsurile pentru tine. Oamenii vor să facă parte dintr-o călătorie de dragoste o dată în viață și nu doar să se îndrăgostească. Relațiile noastre evoluează pe măsură ce ne schimbăm în timp. Ele se bazează acum pe comoditate, stabilite de părinții sau comunitate și nu mai sunt satisfăcătoare.

Oamenii vor să facă parte dintr-o călătorie de dragoste o dată în viață. Foto: Click.
Oamenii vor să facă parte dintr-o călătorie de dragoste o dată în viață. Foto: Click.

Care sunt principalele 5 semne care arată că tu și persoana iubită sunteți suflete pereche karmice

Cu toții căutăm acel tip de iubire nebun. Dar care este distincția reală dintre suflete pereche, flăcări gemene și suflete pereche karmice? Cert este că niciuna dintre aceste relații nu este superioară celorlalte. Se bazează doar pe tipul de situații de viață pe care le trăim acum în această lume și pe principiile pe care le învățăm. Unii oameni s-ar putea să nu aibă niciodată oportunitatea de a explora oricare dintre aceste conexiuni cosmice, în timp ce alții pot avea șansa de a le explora pe toate trei.

Sufletele pereche nu sunt cei care te fac cel mai fericit, nu. Ei sunt cei care te fac să simți cel mai mult. Vechi dureri și dureri, captivare și frumusețe. Încordare și umbre și îngrijorare și dor. Dulceață și nebunie și capitulare de vis. Te aruncă în abis. Au gust de speranță.”, așa cum spune V. Erickson.

Iată care sunt principalele 5 semne care arată că tu și persoana iubită sunteți suflete pereche karmice.

1. Partenerii karmici sunt egoiști

Partenerii karmici nu au limite sănătoase în relație. Adesea, le pasă doar de propriile nevoi și de interesul propriu. Ei formează adesea relații abuzive sau codependente. În timp ce unul dintre voi poate fi foarte investit, celălalt o poate vedea ca pe o relație de comoditate.

2. Partenerii karmici repetă tipare

Dacă ești într-o relație intermitentă cu cineva, este un semn major că este o relație karmică. Dacă continui să te confrunți cu același tip de probleme de relație, trebuie să fii conștient de faptul că este doar o lecție deghizată. Relațiile karmice rămân stagnante și repetă aceleași tipare și au aceeași reciprocitate. Singurul mod în care poți merge mai departe este să crești din experiență și să renunți la acea persoană.

3. Partenerii karmici controlează

Partenerii karmici sunt obsesivi și excesiv de geloși. Totul este să deții cealaltă persoană. De asemenea, cealaltă persoană devine adesea centrul universului pentru cei aflați într-o relație karmică. Ele sunt singurul motiv pentru care zâmbești și principala cauză a fericirii tale. Cei într-o relație karmică își pun adesea partenerii pe un piedestal și refuză să-și vadă defectele până nu este prea târziu. Ei cad greu când adevărul se ivește.

4. Partenerii karmici creează dependență

Relațiile karmice sunt adesea intens pasionale. Ambii parteneri sunt obsedați de ideea de armonie și de a fi îndrăgostiți și sunt adesea atrași de lucruri superficiale precum popularitatea, aspectul frumos, finanțele și statutul profesional sau social.

5. Relațiile karmice se simt destinate

Crezi din adâncul sufletului tău că nu poți trăi fără partenerul tău și simți că amândoi sunteți destinați să fiți împreună, oricât de nefericiți sunteți în relație. Nu poți înțelege de ce relația continuă să se destrame și continui să faci tot posibilul ca să o faci corect și să o menții împreună. Atractia pe care o are partenerul tau este extrem de greu de rezistat. Continuați să fiți atras până când învățați lecția de care aveți nevoie, scriu cei de la stylecraze.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net