Ce fel de nunți își doresc viitorii miri în 2024. Schimbările majore față de anii trecuți

Cu fiecare nou an, moda în domeniul nunților evoluează, iar mirii anului 2024 par să abordeze această ocazie specială cu idei tot mai îndrăznețe și neconvenționale. Organizatorii de evenimente susțin că tinerii îndrăgostiți renunță tot mai mult la nunțile tradiționale și se îndreaptă către evenimente inspirate parcă din lumea filmelor, aducând astfel o notă de inedit în atmosfera festivă.

Mireasă. Foto: arhiva.
Mireasă. Foto: arhiva.

Adio nunților clasice

Nunțile în 2024 se distanțează tot mai mult de tiparele clasice, iar mirii își doresc să-și surprindă invitații cu experiențe inedite. Conform organizatorilor de evenimente, o tendință clară în acest an este reprezentată de nunțile desfășurate în aer liber. Aceste evenimente par să fie inspirate direct din scenariile cinematografice, oferind un decor elegant și spectaculos, scriu cei de la Adevărul.

Maria Gal, organizator de evenimente, explică: "Anul 2024 vine cu provocări noi, reprezentate de dorințele mirilor care se aliniază la noile trenduri. Avem multe solicitări pentru nunți în aer liber. Mirii își doresc petreceri ca în filme, în decoruri elegante și frumoase. Renunță treptat la petrecerile clasice, optând pentru simplitate, eleganță și spații aerisite, unde toți invitații se simt confortabil".

Petreceri cu un număr redus de invitați

O altă schimbare notabilă în 2024 este tendința spre petreceri mai intime, cu un număr mai mic de invitați. Potrivit organizatorilor, mulți miri aleg să renunțe la petrecerile mari și să opteze pentru evenimente restrânse, la care să participe doar persoanele apropiate.

Andreea Gal, un alt organizator de evenimente, explică: "Având în vedere că nunta este cea mai importantă petrecere din viața de cuplu, nu pot lipsi persoanele foarte apropiate. Tot mai mulți miri au început să reducă numărul de invitați, optând pentru petreceri mai intime, ușor de gestionat și organizat. Moda nunților cu maximum o sută de persoane devine tot mai răspândită".

Pandemia, motor al schimbărilor

Organizatorii afirmă că pandemia de COVID-19 a avut un impact semnificativ în modelarea tendințelor actuale. Confruntați cu restricții și constrângeri impuse de autorități, oamenii au descoperit beneficiile organizării unor nunți mai mici și în aer liber.

"Pandemia a fost catalizatorul acestei schimbări sau chiar imediat după. Oamenii au participat la petreceri mai restrânse, inclusiv în aer liber, și au simțit plăcerea acestei experiențe. Mulți aleg acum și nunți de zi, considerate înainte ca un sacrificiu. Acum, acestea sunt privite ca o normalitate", încheie Andreea Gal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net