Nuntă mare în showbiz! O vedetă de la „Românii au talent” a îmbrăcat rochia de mireasă. Detalii și imagini de poveste!

Frumoasa blondină de la show-ul „Românii au talent”, a avut pe 1 iunie o zi specială pe care nu o va uita prea curând. Și nu pentru că a fost Ziua Copilului, ci pentru că AVA, pe numele ei adevărat Andreea Avarvari, a fost mireasă, s-a căsătorit și a radiat de fericire.

Bogdan & Ava s-auu casatorit
Bogdan & Ava s-auu casatorit

AVA a îmbrăcat rochia de mireasă

Alături de Bogdan sau Dj Kobin, așa cum este cunoscut în lumea showbiz-ului românesc, AVA a fost în culmea fericirii la slujba de cununie religioasă. Cunoscută în lumea muzicală drept singurul artist din România care a colaborat cu cei mai mari cântăreți de la noi, printre care Smiley, Andra, Loredana, Delia, Damian Drăghici, Puya, Șișu, Cătălin Crișan, Inna, Antonia și mulți alții, dar și pentru vocal coach-ul celebrei fetițe ventriloc, Ana-Maria Mărgean, pe care o pregătește la propria școală de canto - Music City, AVA trăiește cele mai frumoase momente din viața ei și pe plan personal. Vă reamintim că Ana-Maria Mărgean, marea câștigătoare Românii au talent din anul 2021, o are pe AVA ca profă de canto.

Bogdan si AVA in biserica
Bogdan si AVA in biserica

La importantul eveniment i-a fost alături și familia, fratele Vlad Avarvari, cunoscut jurnalist, dar și ca PR-ul surorii lui, mama acestora, nașii, finii, prietenii, rudele și apropiații. „Ziua de astăzi pentru mine a avut o încărcătură emoțională foarte mare. Am plâns foarte mult, mi-am dat voie să simt 100% toate momentele de astăzi, începând cu pregătirea, ședința foto de dinainte și mai ales cununia religioasă.

Ava alaturi de fratele ei Vlad
Ava alaturi de fratele ei Vlad

AVA: „A fost divin”

A fost divin, m-am simțit aproape de Dumnezeu, împreună cu soțul și familia mea. Prin prisma meseriei tot timpul mi-am gestionat emoțiile și nu am lăsat să se vădă. Astăzi, a fost diferit, unic și dumnezeiesc! “Fericirea are chipul meu”, a declarat AVA exclusiv pentru Click!

Însă, momentele de neuitat pentru AVA nu se opresc aici. Vineri, urmează să facă pregătirile pentru petrecerea sofisticată. În prima parte a zilei se va pregăti la InterContinental Athénée Palace Bucharest, iar după aceea va merge la petrecea exclusivistă din Nordul Capitalei, pregătită pentru o nuntă de neuitat.

„Așteptarea a luat sfârșit, mâine va avea loc nunta noastră. Locația este superbă, muzica și mâncarea vor fi foarte, foarte bune iar invitații sunt oameni dragi sufletului meu și abia aștept să petrecem până dimineață”, a mai mărturisit AVA pentru Click.

Vlad Avarvari, fratele AVEI, mai emoționat ca niciodată ne-a declarat: „Astăzi a fost o zi foarte specială pentru mine. Să o văd pe sora mea mireasă, a fost cel mai frumos lucru, dar și foarte emoționant totodată. M-au cuprins emoțiile și lacrimile când am văzut-o pe AVA, sora mea, îmbrăcată în rochia de mireasă. I-am spus doar atât: „Ești atât de frumoasă!”. Abia aștept să petrecem, să cântăm, să dansăm, să ne simțim bine împreună, dar mai ales mirii. Îi doresc tot ce e mai bun și frumos pe lume. Casă de piatră. Te iubesc!”, a declarat emoționat, în exclusivitate pentru Click, Vlad Avarvari, fratele miresei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net