Ce mai face pisica milionară, moştenitoarea lui Karl Lagarfeld. Adorabil! Toate felinele ar fi geloase

Odată cu anunțul morții creatorului de modă Karl Lagerfeld, în Februarie 2019, au început să circule și zvonuri cum că averea impresionantă a acestuia a fost moștenită de nimeni altcineva decât iubita lui pisică, Choupette. Deși nu a fost niciodată confirmat oficial, chiar și astăzi, pisica trăiește o viață în lux, la care orice altă felină visează.

Choupette tocmai a împlinit 11 ani. / foto: choupetteofficiel/Instagram
Choupette tocmai a împlinit 11 ani. / foto: choupetteofficiel/Instagram

Faimosul creator de modă Karl Lagerfeld s-a stins din viață în 2019, după o luptă împotriva cancerului pancreatic. Încă de atunci au început să circule zvonuri cum că averea acestuia, estimată conform articolului din wmagazine.com undeva între 195 și 300 de milioane de dolari, ar fi revenit pisicii acestuia. Ei bine, chiar și după trecerea anilor, frumoasa pisică birmaneză Choupette are un stil de viață extravagant.

Chiar de curând, pisica „milionară” și-a sărbătorit ziua de naștere la bordul unui avion privat, la Paris, înconjurată de baloane și pahare de șampanie. Aceasta a postat pozele pe contul ei oficial de Instagram, scriind comentariul „La mulți ani mie!” Pisica este acum îngrijită de Françoise Caçote, cel care a avut grijă de casa creatorului de modă, cât timp era în viață. De asemenea,  Caçote se ocupă și de contul de Instagram al pisicii, unde îi ține la curent pe toți fanii „milionarei blănoase” despre viața acesteia.

Choupette, obișnuită deja cu luxul

Choupette are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram. / foto: choupetteofficiel/Instagram
Choupette are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram. / foto: choupetteofficiel/Instagram

Asemenea extragavanțe nu reprezintă nimic nou pentru pisică, care a fost răsfățată de mică, de către Karl Lagerfeld. Aceasta avea la dispoziție angajații proprii, cum ar fi doi îngrijitori, un bodyguard, un bucătar personal și un medic veterinar. La orice deplasare, era purtată într-o geantă proiectată special pentru aceasta, iar pieptenii și farfuriile ei erau de argint. Astăzi, Choupette rămâne activă, având o mulțime de ședințe foto.

Având o avere fabuloasă, oameni ce au grijă de ea tot timpul, precum și peste 100.000 e urmăritori pe rețeaua de socializare Instagram, putem spune că Choupette se va bucura de o viață plină de răsfăț pentru mult timp.

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg