Choupette, pisica lui Karl Lagerfield, sursă de inspirație pentru cei mai renumiți designeri

Ultima actualizare:

    Choupette lucrează  la nişte schiţe  începute de stăpânul ei
Choupette lucrează la nişte schiţe începute de stăpânul ei

Felina născută la 19 august 2011 care a moştenit averea lui Karl Lagerfeld (1933-2019) în valoare de 200 de milioane de dolari a fost surprinsă de angajaţii ei în timp ce îşi făcea de lucru printre desenele regretatului ei stăpân. Rezultatul muncii ei va costa milioane şi va face senzaţie pe podiumurile de modă.

Choupette a fost considerată de Lagerfeld ”un geniu al modei” datorită sensibilităţii ei pentru culori, nuanţe şi forme. În urmă cu două zile Choupette şi-a făcut de lucru cu desenele stăpânului ei, apoi a ales un teanc de materiale colorate pentru a le da de ştire angajaţilor ei care sunt nuanţele şi imprimeurile potrivite pentru sezonul toamnă-iarnă. Evident, asistentele personale ale lui Choupette au anunţat directorii de vânzări, marketing şi finanţe care au început să ia notiţe pentru a le oferi inspiraţie designerilor de la Şcoala Atelier Lagerfeld. Choupette are purtător de cuvânt care ţine legătura cu presa şi cinci angajaţi care au grijă să poarte mască de protecţie încă de la începutul anului 2020, după izbucnirea pandemiei, când se apropie de ea pentru a-i satisface toate poftele. 

Felina care a fost la un pas să devină soţia lui Karl Lagerfeld are două menajere personale care îi aranjează blăniţa, deţine un iPad şi uneori comandă mâncare de la restaurantul de lux Goyard. ”Urăşte alte animale şi nu îi plac deloc copiii. Este foarte pretenţioasă şi nu tolerează în preajma ei decât două persoane: menajerele care au grijă de blăniţa ei”, a declarat în a doua jumătate a anului trecut, pentru tabloidul britanic The Mirror, una dintre cele două menajere, sub protecţia anonimatului.


    Karl Lagerfeld (1933-2019), alături de Choupette
Karl Lagerfeld (1933-2019), alături de Choupette


    E o sursă de inspiraţie pentru designeri
E o sursă de inspiraţie pentru designeri

Choupette a continuat să pozeze pentru diferite companii de modă şi onorariul ei a rămas de trei milioane de dolari, cât a stabilit Karl Lagerfeld înainte de a muri. Pisica are nevoie de un tratament special pentru ochi şi când nu are chef să i se pună picături în ochi muşcă şi zgârie. Choupette este în topul celor mai răsfăţate animale din lume şi, după cum remarca regretatul creator de modă, are un talent incredibil şi un simţ estetic genial.


    Choupette nu doarme  pe orice textile, vrea  imprimeuri noi şi colorate
Choupette nu doarme pe orice textile, vrea imprimeuri noi şi colorate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net