Ce mobilă trebuie să alegi în locuință, pentru a nu atrage sărăcia în viața ta. La ce detalii trebuie să fii atent

Dacă alegi să te ocupi singur de amenajarea locuinței și nu ceri sfatul unui designer de interior, nu este exclus să faci câteva greșeli. Decorarea locuinței are o importanță esențială în Feng Shui, deoarece elementele care se află în interiorul casei au o mare influență asupra noastră. De aceea, în funcție de modul în care poziționăm mobila în casă, putem ține sărăcia la distanță.

Cum nu trebuie să așezi niciodată mobila, asta atrage sărăcia în viața ta / Foto: Freepik
Cum nu trebuie să așezi niciodată mobila, asta atrage sărăcia în viața ta / Foto: Freepik

Mobilierul este important în locuința noastră, deoarece, atunci când îl avem de ani de zile, dobândește energie pozitivă sau negativă, în funcție de caz, potrivit principiilor Feng Shui. Astfel, trebuie să acordăm mai multă atenție la mai multe aspecte, dar mai ales la forma acesteia. Evită cu orice preț aceste greșeli, pentru a nu atrage energia negativă în casa ta.

Atenție la mobila din locuință

O piesă de mobilier cu colțuri provoacă conflicte și te rupe energetic de stabilitatea financiară, așa că, ideal ar fi ca, piesele de mobilier să aibă o formă rotunjită. Însă, dacă mobila din casa ta are formă pătrată sau dreptunghiulară, iată ce poți face pentru a remedia lucrurile.

În primul rând, trebuie să te asiguri că spațiile tale sunt curate. Dacă ai o măsuță în încăpere, așează o piesă centrală, precum o plantă, sau, poți încorpora un element care atrage norocul, precum monedele chinezești sau un elefant îndreptat cu trompa în sus. De asemenea, dacă vrei ca locuința ta să urmeze întocmai filozofia Feng Shui, tot ce trebuie să faci este, fie că este vorba de o masă de sufragerie de formă ovală, de un birou rotund sau chiar de o noptieră circulară, să o decorezi cu elemente de mobilier care nu au colțuri. Acestea te vor ajuta să păstrezi în casa ta energiile pozitive și să atragi bunăstarea.

De altfel, nu uita că pentru a atrage banii și abundența, elementele preferate în Feng Shui sunt plantele, deoarece acestea ajută la crearea armoniei și echilibrului în casă. Prin urmare, este recomandat să ai în locuință plante norocoase, cum ar fi limba soacrei, bambusul norocos, arborele de jad, planta milionarului sau plantele suculente, pentru a stimula energiile pozitive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net