Plantele pe care oricine ar trebui să le aibă acasă. Atrag averea, abundența și iubirea în locuința ta

Ultima actualizare:

Feng Shui ne învață să poziționăm diferite elemente în interiorul casei pentru a atrage energia care să ne aducă în viață: noroc, avere, belșug și chiar sănătate. Și unul dintre magneții pentru toate acestea sunt plantele suculente. Acest tip de plante sunt ușor de întreținut și au proprietăți energetice despre care probabil nu știai. În acest articol, vă vom dezvălui care sunt exemplarele care nu pot lipsi din locuința ta dacă vrei ca prosperitatea să domnească mereu.

Se spune că, unele plante ne pot ajuta să avem: noroc, avere, belșug și chiar sănătate. Foto: Click.
Se spune că, unele plante ne pot ajuta să avem: noroc, avere, belșug și chiar sănătate. Foto: Click.

3 plante suculente care atrag avere și prosperitate

A avea plante suculente acasă este ceva pe care fiecare dintre noi ar trebui să-l experimenteze. Nu contează că nu aveți cunoștințe în grădinărit, deoarece sunt plante ușor de întreținut, care necesită puțină udare. În plus, frumusețea acestora adaugă un plus decorului fiecărei locuințe. Și de parcă nu ar fi de ajuns, cu aceste exemplare poți atrage avere și prosperitate în viața ta!

Aloe vera

Deși toate tipurile de aloe vera ajută la atragerea banilor, este recomandat - dacă îți dorești ca economia domestică să prospere -, să ai acasă exemplarul de Aloe sălbatică. Această plantă este originară din Africa de Sud și diferă de Aloea tradițională deoarece are frunze mai ascuțite și spini mai subtiri. Potrivit Feng Shui, această plantă ar trebui să fie plasată în bucătărie, sufragerie sau la intrarea în locuință.

Arbore de Jad

Arborele de Jad este planta sezonului. Este un exemplar foarte valoros pentru această filozofie asiatică de origine taoistă. Crassula ovata are o relație strânsă cu bunăstarea economică, motiv pentru care această plantă suculentă este numită chiar planta banilor. Potrivit Feng Shui, ea ar trebui să fie plasată în colțul din stânga din spate de la intrarea principală, astfel încât averea să vină către tine

Urechi de Sherk

Cunoscută popular sub numele acestui personaj animat, este una dintre cele mai extravagante și râvnite plante pentru frumusețea sa. Denumirea științifică a Urechilor lui Shrek este Crassula ovata gollum și, potrivit Feng Shui, pentru a atrage avere și prosperitate, trebuie să o avem la intrarea în casă sau în bucătărie - o să-ți aducă noroc -, dar să nu o punem niciodată în baie ca să nu aducă negativitatea în viața ta.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net