Ce nebun! „Tractează” mașini cu ochii

Ce nebun! Andrew Stanton a șocat o lume întreagă cu talentul său neobișnuit. Mai exact, el are încredere în puterea orbitelor sale oculare atât de mult încât să tracteze mașini cu ele. Nu este un banc, ci un record mondial complet real. Dacă rămâneți în pană, acum știți pe cine să sunați!

Andrew Stanton a reușit să miște un Cadillac de peste 2 tone, cu cârlige înfipte în zona ochilor
Andrew Stanton a reușit să miște un Cadillac de peste 2 tone (Foto: captură video)

Andrew Stanton e foarte rezistent la durere

Lăsând gluma la o parte, Andrew Stanton este un individ cu adevărat extraordinar! Bărbatul din Las Vegas, SUA, a spart o pereche de recorduri mondiale Guinness uimitoare folosind puterea ochilor săi, potrivit publicației american United Press International (UPI). Andrew Stanton a apărut în emisiunea TV italiană Lo Show Dei Record din Milano unde i-a făcut pe spectatorii din public să își ascundă privirile de teamă. Audiența a răsuflat ușurată când a văzut finalul fericit al acestor încercări de record. Andrew a primit titlurile mondiale recunoscute de Cartea Recordurilor: unul pentru cea mai mare greutate trasă folosind orbitele oculare și celălalt pentru cea mai mare greutate ridicată cu ambele orbite în timp ce înghițea o sabie. Nu a fost o încercare ușoară, încât Andrew ar fi putut să se rănească grav în timpul recordurilor. Însă, nu este un amator, ci un profesionist în toată regula.

Pentru primul record, Andrew Stanton și-a atașat cârlige mari de metal de orbitele oculare și le-a folosit pentru a trage un Cadillac, cu tot cu șofer ━ în total peste 2 tone (2,413 kg).

Această performanță incredibilă nu numai că a arătat puterea remarcabilă a lui Andrew Stanton, ci și a stabilit un nou reper în lumea talentelor bizare. Nemulțumit de un singur record, Stanton a continuat să obțină un titlu mondial Guinness pentru cea mai mare greutate ridicată cu ambele orbite în timp ce înghițea o sabie. El a devenit primul deținător al celui de-al doilea titlu, reușit să își ridice asistentul de 59 de kg.

 „Sunt foarte rezistent la durere!”, a declarat el, în urmă cu ceva timp.

Andrew Stanton este cunoscut pentru astfel de cascadorii. El a apărut în trecut în emisiuni precum  The Go Big Show, America’s Got Talent și Britain’s Got Talent, acolo unde a uimit juriul și publicul cu talentul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emmanuel macron platformax jpg
image
image
image
image
image
image
panouri fotovoltaice Ilustratie Enel AFM jpg
padure freepik jpg
pensie jpg
cutremur chile harta jpg
Bangkok jpeg
crima vaslui autor jpg
Sfantul Ilie jpeg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net