Ce nume de cod are Regele Charles al III-lea. Când îl aud, mulți se abțin să nu izbucnească în râs

#Casa Regală a Marii Britanii

Familia regală din Marea Britanie a fascinat lumea de pe întreg globul, vreme de decenii. Iar în ciuda faptului că pe tron este un nou suveran, interesul oamenilor nu scade deloc, ba chiar pare mai intens ca niciodată! Iar un fapt mai puțin cunoscut despre regele Charles a stârnit amuzamentul global: numele de cod folosit de serviciile secrete pentru acesta.

Numele de cod al reginei era „Kittyhawk” (Pisicuța șoim) / FOTO: colaj Click
Numele de cod al reginei era „Kittyhawk” (Pisicuța șoim) / FOTO: colaj Click

Nu ar fi deloc o exagerare să spunem că nicio altă familie regală din zilele noastre nu a reușit să capteze atenția globului cu atâta succes precum cea din Anglia. Deși monarhii încă există în diverse locuri din lume, atât în Europa, cât și dincolo de continent, dinastia de la cârma Marii Britanii a fost mereu favorita publicului. Iar în ciuda faptului că acum pe tron nu se mai află regina Elisabeta a II-a, oamenii rămân la fel de fascinați de viețile private ale membrilor acestei familii.

Dornici să afle mereu cât mai multe informații din „culisele” casei regale, curiozitatea oamenilor a fost răsplătită de către un fost agent din Serviciile Secrete ale Statelor Unite, care a dezvăluit numele de cod folosite pentru regina Elisabeta a II-a, cât și pentru actualul suveran, Charles al III-lea. Iar poate că cel mai impresionant lucru la aceste nume de cod este faptul că agenții secreți reușeau să le rostească fără să izbucnească în râs. Deoarece, după cum veți vedea, ele sunt foarte... originale.

Ce nume de cod are regele Charles

În privința regretatei regine Elisabeta a II-a, numele de cod folosit de către serviciile secrete era unul la care, mai mult ca sigur, nimeni nu s-ar fi gândit: „Kittyhawk”. Iar dacă vă întrebați de ce acest pseudonim este atât de hilar, ei bine, în traducere liberă, el ar fi „Pisicuța șoim”. Probabil că fiecare dintre noi suntem foarte curioși să aflăm care a fost raționamentul pentru această alegere.

În schimb, pentru actual rege al Marii Britanii, pseudonimul folosit de către agenții care îi asigură paza, a fost unul care, măcar, ar avea o oarecare logică, deși este la fel de amuzant. Mai precis, suveranul este numit „Unicorn”, spre amuzamentul publicului. Iar dacă vă întrebați de ce acest nume ar avea oarecare sens, ei bine, unicornul este prezent pe stema Prințului de Wales, titlul pe care Charles îl deținea atunci când a primit acest pseudonim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net