Ce planuri de Crăciun au Kate Middleton și Prințul William. Unde vor merge alături de copiii lor

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton și Prințul William și-au făcut planuri pentru Crăciun. Anul acesta, vor să aibă parte de un "Crăciun dublu". Înaintea mesei oficiale, de la Palat, aceștia vor să facă o vizită la țară, la Anmer Hall. Și bineînțeles că îi vor lua și pe copii cu ei. George, Charlotte și Louis abia așteaptă să afle care sunt planurile părinților.

Kate Middleton împreună cu familia Foto: arhivă Click!
Kate Middleton împreună cu familia Foto: arhivă Click!

Kate și William, planuri de Crăciun

Kate și William plănuiesc un Crăciun dublu pentru George, Charlotte și Louis, după cum ne informează un expert regal, scrie okmagazine.ro. Se pare că întreaga familie va face sărbătorile, în mod oficial, la palat, dar vor serba sfârșitul de an și în mod neformal. Prinții de Wales și copiii lor vor face o vizită la țară, la Anmer Hall, înainte de-a se alătura restului familiei regale la Sandringham, unde se obișnuiește, an de an, să fie serbat Crăciunul.

Cum au pozat, anul trecut, pentru felicitarea de Crăciun

Anul trecut, Kate Middleton și Prințul William au dezvăluit un nou portret al familiei lor, inclusiv al celor trei copii adorabili, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, care a fost folosit ca felicitare de sărbători.

Imaginea îi arata pe cei cinci membri ai familiei ținându-se de mână, toți îmbrăcați lejer, pentru o plimbare relaxată, în natură. Atât prințul William, cât și prințesa Kate au purtat jeanși, în timp ce George, Charlotte și Louis au avut pantaloni scurți din denim și adidași.

De ce nu au voie copiii lui Kate să păstreze toate cadourile

Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis primesc tot ce îşi pot dori de la părinţi, dar şi cadouri de la fani şi chiar oficiali din jurul lumii. Cu toate acestea, Prinţul William şi Kate Middleton au declarat în repetate rânduri că nu vor ca fii şi fiica lor să crească altfel decât un copil normal și că fac tot posibilul să nu-i răsfețe, motiv pentru care, deși pare greu de crezut, cei trei copii nu pot păstra toate cadourile pe care le primesc de Crăciun.

Unde ajung cadourile celor trei prinți

„Unele cadouri vor fi duse în casă, iar altele trimise în depozitul Familiei Regale. În unele cazuri, unde se cuvinte, ele vor fi donate către organizaţii care pot să le folosească. Ducii le mulţumesc tuturor celor care se gândesc şi arată generozitate pentru copiii lor", a declarat un purtător de cuvând al Ducilor de Cambrigde, în anul 2007.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net