Ce s-a ales de românul care a câștigat peste 1 milion de euro la loto. Ce a făcut cu banii câștigați

Ultima actualizare:

Chiar și cea mai banală decizie ne poate schimba total viața, iar acest lucru i s-a întâmplat băcăuanului Gabriel Căsăneanu. În anul 1999, lucra ca barman într-un club din Irlanda, când a jucat la Loto o singură liră. Acest bilet i-a adus un câștig de 1,1 milioane de lire irlandeze.

Gabriel Căsăneanu a câștigat un premiu uriaș la Loto / foto: Gabriel Căsăneanu
Gabriel Căsăneanu a câștigat un premiu uriaș la Loto / foto: Gabriel Căsăneanu

Potrivit celor de la adevarul.ro, suma câștigată de român corespundea cu aproximativ 1,4 milioane de euro, iar acest premiu i-a schimbat total viața băcăuanului! După patru ani de zile, el a decis să revină în țară, unde a înființat Compania Auto Moto Invest, în Bacău, reprezentant al mărcii Skoda. Mai mult decât atât, el a construit și un showroom.

Iar investițiile făcute de către Gabriel Căsăneanu continuă să îi aducă succes chiar și în ziua de astăzi! Din 2024, el va reprezenta la Bacău și marca MG, marcă ce este produsă de către compania chineză Quantum Auto Max, care a pătruns pe piața noastră în 2023.

O altă afacere de succes deținută de către Gabriel Căsăneanu este o rețea de spălătorie selfwash, iar destul de curând urmează să deschidă cea de-a patra astfel de spălătorie în Bacău. În anul 2022, un bilanț arăta că cifra de afaceri a companiei deținute de către român este de 33,5 milioane de lei. Pentru el lucreau la acel moment 38 de angajați, iar profitul obținut era de aproximativ 1,1 milioane de lei.

Un bilet la Loto i-a schimbat viața

„Câştigul la loto a venit ca o surpriză în condiţiile în care eram la cumpărături şi mai aveam 2 lire în buzunar. Mi-am propus să îmi iau de o liră mandarine şi de restul am jucat la loterie”, mărturisea Gabriel Căsăneanu, potrivit sursei citate.

Din păcate, norocul acestuia nu a fost deloc pe placul irlandezilor, care au fost nemulțumiți că un cetățean străin a câștigat o sumă atât de mare la loterie.

„A fost un moment neplăcut pentru că acolo a fost o reacţie foarte tură împotriva mea. Deja era un val negativ legat de imigranţii din Irlanda la vremea respectivă, aveau chiar un ministru de Justiţie care şi-a propus să elibereze ţara de imigranţi când a preluat mandatul. Şi au fost două zile de coşmar cu tot felul de demonstraţii, că sunt străin, că nu am ce căuta acolo, că eram refugiat, că eram nu mai ştiu cum. A fost o situaţie delicată”, a povestit Gabriel Căsăneanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net