Trucul genial pe care toți românii care stau la curte trebuie să îl foloseacă în luna februarie! Vor avea o recoltă mult mai bogată

Deja ne apropiem cu pași repezi de luna februarie, iar pentru românii care au norocul să locuiască la curte, această perioadă din an este una plină de oportunități! Există un truc extrem de ingenios, pe care doar foarte puțini și-l mai amintesc și care ne poate ajuta să avem o recoltă bogată! Iar tot ce trebuie să facem este să împrăștiem un ingredient anume prin grădină!

Trucul care ne poate oferi o recoltă mult maI bogată
Trucul care ne poate oferi o recoltă mult maI bogată

Cei care stau la curte ne pot confirma cât de multă muncă este necesară pentru a avea o grădină sănătoasă și o recoltă bogată. Însă, cu siguranță că puține lucruri ne pot mulțumi mai mult decât faptul că știm că mâncarea din farfurie este făcută din ingrediente crescute chiar de noi! Iar pentru a avea la îndemână un sol fertil, trebuie să începem să avem grijă de curte încă de la începutul anului!

Din fericire, există un truc ingenios care poate fi folosit chiar de la începutul lunii viitoare! Desigur, dacă solul nu este acoperit de zăpadă, deja trebuie să începem să împrăștiem îngrășământ prin curte, începând cu luna februarie! Iar în loc să dăm banii pe cel din comerț, care nu doar că este scump, doar nu este la fel de sănătos precum cel natural, putem folosi câteva ingrediente banale!

Trucul ingenios pentru un sol fertil

Ei bine, dacă ne dorim o recoltă bogată și cât mai naturală posibil, putem apela la aceleași metode pe care le foloseau chiar și bunicii noștri! Mai precis, putem folosi pe post de îngrășământ coji de nucă, coji de ouă, cenușă, sau chiar și o soluție de urzici fierte!

Desigur, un alt lucru extrem de important este să nu uităm să curățăm solul! Indiferent de ce fel de deșeuri ar fi vorba, acestea trebuie îndepărtate cu atenție înainte de a folosi îngrășământul.

Iar un alt îngrășământ natural pe care îl putem folosi și care ne poate fi la îndemână este compostul, ori gunoiul de grajd! Aceste metode vor asigura nutrienții necesari solului, iar recolta noastră ar trebui să fie bogată și delicioasă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net