Ce să faci dacă acrești prea mult ciorba. Ingredientul simplu prin care o poți drege

Vi s-a întâmplat să faceți ciorbă și să iasă prea acră? Ei bine, noi avem soluția potrivită pentru ca ciorba  să își recapete aroma deosebită! E vorba de un ingredient simplu!

1 ciorba de pui cu taitei de casa jpg jpeg

Ciorba este mereu o alegere delicioasă, atunci când vreți să faceți ceva de mâncare. Cu legume, carne, dulce sau acră, ciorba este bună oricând! Totuși, probabil v-ați confruntat cu situația în care ați acrit prea mult ciorba și nu ați știut ce să faceți ca să o reparați. Ei bine, noi am aflat soluția! Tot ce trebuie să faceți este să adăugați câteva linguri de smântână lichidă, numai bună atunci când faceți o ciorbă acră de pui. De asemenea, puteți folosi niște ceapă caramelizată sau, desigur, puteți adăuga mai multă apă pentru a o dilua. 

Rețetă ciorbă acră cu pui

Pentru această rețetă, din care puteți servi patru porții, este nevoie de următoarele ingrediente, potrivit petitchef.ro : 2 cartofi medii, un morcov, 2 cepe medii, pătrunjel, leuștean, țelină, două legătură rase de orez, borș, sare, boia dulce, jumătate de ardei gras. 

Mod de preparare

Se pune puiul la fiert timp de o oră până se frăgezește carnea. În acest timp, fiți atenți să luați spuma deasupra și, în același timp, veți vedea că va rămâne multă grăsime, mai ales dacă puiul este de curte. Până se face puiul, morcovul se rade, ceapa se taie mărunt, cartofii se taie cubulețe, la fel țelina și ardeiul. 

ciorba de pui cu bors jpeg

Când s-a fiert puiul, se pun în oală legumele, și dacă aveți o crenguță de leuștean sau țelină, este bine să adăugați pentru un plus de aromă. Ingredientele se mai las la fiert timp de 10 minute, iar apoi, se pune orezul, după ce a fost bine spălat, iar ulterior adăugăm și sare pentru a da gust ciorbei.

Mai lăsăm din nou încă 10 minute și punem o lingură sau două de bulion după preferințe și borșul după gust.  Se mai lasă alte 10 minute pentru ca ingredientele să își lase aroma deosebită, iar la sfârșit se pune pătrunjelul sau leușteanul pentru ca ciorba să capete cel mai delicios gust. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net