Ce să porți mereu cu tine, pentru a avea noroc la bani. Dacă faci asta, portofelul îți va fi plin!

Cine nu ar dori să aibă noroc la bani și să își umple portofelul cu mai multe bancnote? Dincolo de eforturile noastre zilnice, există obiecte și talismane care pot contribui la atragerea prosperității financiare. Iată câteva secrete Feng Shui pe care să le aplici! Dacă porți mereu cu tine acest lucru, vei avea noroc la bani, iar portofelul îți va fi plin!

Ce să porți mereu cu tine, pentru a avea noroc la bani
Ce să porți mereu cu tine, pentru a avea noroc la bani

Ce să porți mereu cu tine, pentru a avea noroc la bani

Bijuterii din citrin

Ia-ți un talisman sau un accesoriu cu citrin pe care să îl porți mereu! Citrinul este o piatră prețioasă cunoscută pentru capacitatea sa de a atrage bani și prosperitate. Se spune că citrinul ajută la deblocarea energiilor pozitive și la sporirea încrederii în sine, ceea ce poate deschide noi oportunități financiare. Poartă mereu o bijuterie cu citrin sau o piatră citrin în geantă sau în portofel pentru a atrage norocul financiar.

Talismane în formă de broască țestoasă

Talismanele specifice, cum ar fi amuletele în formă de broaște țestoase, sunt adesea asociate cu atragerea banilor și a prosperității. Aceste obiecte reprezintă stabilitate financiară. Purtând astfel de talismane poți debloca potențialul financiar.

Monede chinezești

Monedele chinezești pot atrage și ele norocul financiar. Ele pot fi prezentate într-o cutie sau, cel mai adesea, legate împreună cu o sfoară roșie. Monedele sunt de obicei din cupru - monedele vor rezista și norocul pe care îl aduc va rezista și el.

Atunci când monedele sunt păstrate într-o cutie, principala lor calitate este aceea de a atrage abundența, dar atunci când sunt legate împreună cu un fir roșu, ele sunt în schimb asociate atât cu protecția, cât și cu norocul, bucuria, norocul și banii. Ele ajută, de asemenea, la echilibrarea diferitelor energii din interiorul unei case. Experții Feng Shui recomandă de obicei să agățați monedele chinezești în dreptul ușii. Dacă aveți de gând să le depozitați într-o cutie, atunci cel mai bun loc pentru a le păstra este la intrarea în casă. Poți purta acele monede și în portofel!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net