Strategia prin care un bărbat a făcut o avere la păcănele. Metoda prin care era să falimenteze orașul Las Vegas

Ultima actualizare:

Puține dorințe sunt mai comune printre oamenii de-a lungul globului decât cea de a ne îmbogăți rapid. Iar printre diversele metode la care recurg unii dintre noi pentru a realize acest vis sunt și jocurile de noroc. Însă un bărbat din Statele Unite nu a vrut să își lase norocul la mâna sorții, așa că a devenit cel mai renumit trișor din istoria orașului Las Vegas.

Tommy Carmichael a devenit unul dintre cei mai mari trisori din Las Vegas
Tommy Carmichael a devenit unul dintre cei mai mari trisori din Las Vegas

Probabil că nu există nicio persoană de-a lungul globului care nu ar dori să se îmbogățească rapid, dacă ar avea această oportunitate. Iar printre metodele la care recurg oamenii pentru a-și împlini acest vis sunt și jocurile de noroc, mai ales când au la îndemână „capitala” mondială a cazinourilor, Las Vegas. Însă jocurile de noroc pot deveni rapid un obicei extrem de destructiv pentru o persoană, fie din cauza datoriilor în care intră, ori, cum este cazul aici, din cauza problemelor cu legea pe care le va suferi dacă trișează.

Conform informațiilor oferite de către fanatik.ro, Tommy Carmichael a devenit unul dintre cei mai renumiți trișori din Las Vegas, în anii 1980. El a reușit să strângă sume enorme de bani din înșelătoriile sale, chiar ajungând să se prefacă că este patron de cazino și inspectând aparate cu bani de la diverse showroom-uri din oraș, de unde fura, mai apoi, sume enorme de bani, după ce „inspecta” aceste aparate, pretinzând că vrea să le achiziționeze. Desigur, soarta avea să îl ajungă din urmă pe Carmichael, indiferent de ce metode folosea pentru a-și asigura succesul.

Câți bani a reușit să strângă Tommy Carmichael

O altă metodă favorită de escrocherie a lui Carmichael era un instrument numit „top-bottom-joint”, de care se folosea pentru a bloca aparatele cu bani. În cele din urmă, acest truc a fost acela care a atras atenția autorităților, care l-au arestat pe Tommy Carmichael. Acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare, iar la eliberarea din arest, și-a continuat escrocheriile, fiind arestat din nou.

În total, se bănuiește că Tommy Carmichael ar fi reușit să strângă în jur de 5 milioane de dolari, de-a lungul „aventurilor” sale din Las Vegas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net