Ce trebuie să mănânci când știi că urmează să pleci la drum. Mulți români nu știu și au probleme serioase cu stomacul

Un lucru pe care îl ignorăm înainte de a porni într-o călătorie mai lungă este mâncarea! Mulți dintre noi alegem să ne bazăm pe diverse gustări nesănătoase, cum ar fi chipsuri, ori biscuiți, iar atunci când ajungem la destinație, stomacul nostru nu se simte deloc bine. Din acest motiv, este foarte important să știm ce trebuie să mâncăm înainte de a porni la un drum mai îndelungat!

Ce gustări trebuie să mâncăm înainte de a porni la drum
Ce gustări trebuie să mâncăm înainte de a porni la drum

Din păcate, mulți dintre noi ignorăm un aspect extrem de important, atunci când ne pregătim să pornim la un drum ceva mai îndelungat. Mai precis, este vorba despre mâncare, care, deși este atât de importantă, nu primește îndeajuns de multă atenție, atunci când vine vremea să pornim într-o călătorie ceva mai lungă.

Cei mai mulți dintre noi ne gândim că vom lua la noi diverse gustări nesănătoase, cum ar fi chipsuri, pocorn, dulciuri, ori biscuiți. Cu toate acestea, astfel de gustări pot avea efecte negative asupra sănătății noastre, iar odată ce ajungem la destinație este posibil să nu ne simțim deloc bine. Din acest motiv, este important să știm ce trebuie să mâncăm înainte de o călătorie mai lungă!

Ce trebuie să mănânci când știi că urmează să pleci la drum

În primul rând, nu trebuie să uităm să rămânem hidratați. Este important să bem măcar un litru de apă înainte de a porni la drum, mai ales dacă călătoria noastră se va întinde peste câteva ore. De asemenea, orezul brun este o masă perfectă înainte de călătorie mai lungă, la fel și semințe precum semințe de chia, ori quinoa.

De asemenea, este indicat ca înainte de o călătorie mai lungă să consumăm alimente bogate în megneziu. Astfel, nu trebuie să ignorăm opțiuni precum avocado, spanac, banane, ori nuci pecan. Nu doar că astfel de gustări vor fi utile înainte de drum, dar pot fi foarte ușor de luat cu noi în mașină, chiar și în timpul călătoriei! Iar, în final, un smoothie delicios de fructe poate fi perfect, în timpul unui drum lung!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diferenta dintre vreme si clima jpg
Lina Medina 2 jpg
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net