Incendiu devastator provocat din greșeală în Galați! Trei hectare de miriște s-au făcut scrum

Un incendiu devastator a făcut scrum trei hectare de miriște în județul Galați, după ce o gospodină a încercat, chiar în cursul zilei de ieri, să dea foc gunoaielor menajere din curte. Din păcate, flăcările s-au extins cu repeziciune, ajungând să afecteze o zonă extinsă.

Incendiul devastator s-a produs în județul Galați / foto: Shutterstock
Incendiul devastator s-a produs în județul Galați / foto: Shutterstock

Totul s-a petrecut după ce o gospodină din Lungoci, comuna Fundeni (județul Galați), a încercat să dea foc gunoaielor menajere pe care le avea în curte. Din păcate, flăcările au scăpat rapid de sub control și au început să se extindă cu repeziciune. În cele din urmă, incendiul a făcut scrum trei hectare de miriște, însă daunele au fost chiar mai extinse!

Din nefericire, flăcările au ajuns să afecteze și alte trei gospodării, iar o mașină dezafectată a fost distrusă de foc. La fața locului au ajuns imediat și mai multe echipaje de salvare, care au făcut tot posibilul pentru a stinge flăcările. Din fericire, autoritățile au reușit să prevină incendiul din a se extinde pe o arie și mai mare.

Incendiu devastator în județul Galați

Autoritățile ne sfătuiesc ca atunci când dorim să ardem resturi vegetale, să avem grijă ca locul să fie asigurat. De asemenea, este important să supraveghem constant focul, iar imediat ce observăm că flăcările încep să scape de sub control, să apelăm imediat la 112. 

Din păcate, acest incendiu nu a fost singura situație de acest fel din țara noastră, în ultima perioadă. Recent, chiar pe data de 9 iunie 2024, un incendiu de proporții a izbucnit la fabrica de îmbuteliere apă minerală Borsec. Autoritățile chiar au fost nevoite să emită un mesaj RO-Alert, din cauza degajărilor masive de fum. 

„Incendiu produs la o hală de pe amplasamentul Fabricii de îmbuteliere apă minerală Romaqua Group Borsec. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, pe aproximativ 200 mp pe o latură a halei, în zona incendiată fiind amplasate birourile administrative, cu posibilităţi de propagare la restul construcţiei (zona de producţie). Suprafaţa totală a halei este de aproximativ 1.000 mp”, transmite ISU Harghita, la acel moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
crizanteme istock jpg
vegetables 5992673 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net