Ce trebuie să pui sub pat, dacă ești cazat la hotel. O stewardesă a dezvăluit secretul care îți poate salva viața

Ultima actualizare:

Vrei să te simți în siguranță în camera de hotel atunci când ești plecat în vacanță? După ce a stat la în sute de hoteluri din întreaga lume, Esther, o însoțitoare de zbor, a împărtășit cele mai bune trucuri pentru a fi în siguranță în timpul călătoriei tale. Iată despre ce este vorba.

Trucul care ăși poate salva viața / Foto: Freepik
Trucul care ăși poate salva viața / Foto: Freepik

Unii turiști, mai ales majoritatea femeilor care călătoresc singure, nu se simt în siguranță și se tem întotdeauna că un intrus s-ar putea strecura în camera lor de hotel, sau s-ar putea ascunde în dulap, ori sub pat. Esther, o însoțitoare de bord, a împărtășit cele mai bune sfaturi pentru a rămâne în siguranță în vacanță după ce a stat la sute de hoteluri din întreaga lume.

Ce trebuie să pui sub pat, dacă ești cazat la hotel

Probabil că și tu te-ai întrebat dacă ești în siguranță în camera de hotel, sau dacă cineva se ascunde sub pat, ori în dulap. Ei bine, pentru a fi mai liniștit data viitoare, fără teamă că există un intrus în camera ta de hotel, Esther a explicat cum poți afla, de exemplu, dacă cineva este ascuns sub pat, fără să fie nevoie să te uiți.

Astfel, potrivit ei, ai nevoie doar de o sticlă cu apă, pe care o vei arunca sub pat. Dacă nu e nimeni, sticla „trebuie să iasă pe cealaltă parte”. Dacă totuși sticla nu iese, înseamnă că cineva se ascunde sub pat.

Totodată, stewardesa a mai explicat că turiștii ar trebui să verifice „dacă este cineva în cameră” de îndată ce se cazează, nu ar trebui să spună niciodată „numărul camerei cu voce tare” și ar trebui să se asigure că verifică „în spatele perdelei și sub pat” imediat ce ajung.

„Am auzit o poveste în care un membru al echipajului a intrat în camera sa de hotel și nu a verificat-o corect, iar cineva stătea ascuns în interior. A fost atacat, așa că de fiecare dată când eu ajungeam într-o cameră de hotel îmi foloseam bagajul pentru a ține ușa deschisă. Apoi intram și verificam peste tot.

Verificam baia, sub pat, în interiorul dulapurilor, sub masă și în spatele draperiilor pentru a mă asigura că nu este nimeni acolo. Nu aș intra niciodată într-o cameră fără să fac asta”, a declarat Esther, însoțitoare de zbor, potrivit Express.co.uk.

Ea a mai dezvăluit și de ce își ține întotdeauna valiza în dreptul ușii camerei de hotel: „Îmi pun bagajul lângă uşă în cazul în care cineva o deschide din exterior, deoarece ar face zgomot”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net